Φορτώνει

wait a moment

G magazine > Νέα > Assassin’s Creed Odyssey: η δημοφιλής σειρά επισκέπτεται την Αρχαία Ελλάδα!

Assassin’s Creed Odyssey: η δημοφιλής σειρά επισκέπτεται την Αρχαία Ελλάδα!

Στο επίκεντρο του Πελοποννησιακού Πολέμου μας βάζει το νέο Assassin’s Creed Odyssey που ανακοίνωσε επίσημα η Ubisoft στη φετινή Ε3 2018

Μία από τις κορυφαίες στιγμές της Ubisoft στη φετινή E3 2018 ήταν η παρουσίαση του επερχόμενου Assassin’s Creed Odyssey. Το νέο επεισόδιο της πολυαγαπημένης σειράς που θα δούμε στην αγορά το φθινόπωρο, συνεχίζει από εκεί που μας άφησε το Origins και μας ταξιδεύει στην Αρχαία Ελλάδα .

Η ιστορία λαμβάνει χώρα εν έτει 431 π.Χ. κατά τη διάρκεια του Πελοποννησιακού Πολέμου μεταξύ Αθήνας και Σπάρτης.

Μία καινοτομία του Odyssey είναι ότι για πρώτη φορά μπορούμε να διαλέξουμε μεταξύ δύο πρωταγωνιστών, είτε του Αλέξιου είτε της Κασσάνδρας.

Σε επίπεδο μηχανισμών, το ανανεωμένο σύστημα μάχης και τα RPG στοιχεία του Origins ενισχύονται περαιτέρω. Επιπρόσθετα, η ύπαρξη πολλαπλών επιλογών όσον αφορά στους διαλόγους μας με τους NPC του παιχνιδιού, είναι άλλο ένα στοιχείο που καταδεικνύει ότι η σειρά σταδιακά μετατρέπεται σε ένα κανονικό RPG ανοιχτού κόσμου.

Κάθε απόφαση του παίκτη θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στον τρόπο εξέλιξης της ιστορίας. Επομένως, έχει ιδιαίτερη σημασία ο τρόπος με τον οποίο θα προσεγγίσουμε τους διάφορους χαρακτήρες που θα συναντήσουμε στην πορεία της περιπέτειάς μας. Ακόμα και το τέλος του παιχνιδιού θα έχει άμεση σχέση με τις αποφάσεις που θα πάρουμε.

Σε επίπεδο μαχών δεν θα μπορούμε να λείπει η πανίσχυρη κλωτσιά (this is Spartaaaaa) που αγαπήθηκε τόσο πολύ στην ταινία «300» του Zack Snyder. Το Odyssey δεν κοιτάει μόνο μπροστά αλλά και πίσω, με τις ναυμαχίες που γνωρίσαμε στο Black Flag να επιστρέφουν.

Το Assassin’s Creed Odyssey κυκλοφορεί στις 5 Οκτωβρίου για Windows PC, XBOX One και PS4.