Φορτώνει

wait a moment

G magazine > Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Υπεύθυνα, Αξιόπιστα και Μαχητικά δίνουμε καθημερινά τον Αγώνα της Ενημέρωσης στο ΓΑΛΑΤΣΙ…

Περιοδικό G magazine

Η έκδοση G magazine είναι ένα περιοδικό ποικίλης ύλης που καλύπτει την περιοχή του Δήμου Γαλατσίου και των γειτονικών περιοχών του Λαμπρινής και Κυπριάδου. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το Φεβρουάριο του 2003. Είναι μία μοντέρνα έκδοση με σύγχρονο ύφος, που αποτελεί στα χέρια των αναγνωστών της περιοχής μας ένα χρήσιμο εργαλείο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εγκυρότητα των δημοσιευμένων πληροφοριών, στην πρωτοτυπία των θεμάτων, αλλά και στην ποιότητα και την αισθητική της έκδοσης.

Το G magazine δεν ανήκει σε κομματικές ή δημοτικές παρατάξεις και σκοπός του είναι να παρουσιάζει τα τοπικού ή γενικού ενδιαφέροντος θέματα, αντικειμενικά και χωρίς σκοπιμότητες, πάντα όμως μέσα από μια «φρέσκια» και μοντέρνα προσέγγιση.

Το G magazine κυκλοφορεί κάθε δύο μήνες σε 20.000 αντίτυπα.

Ηλεκτρονική έκδοση G-magazine

Άμεση και υπεύθυνη ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει στο Γαλάτσι καθημερινά μέσω της ηλεκτρονικής έκδοσης G-magazine. Η διαδραστική λειτουργία των σελίδων μας ανοίγει ένα δίαυλο επικοινωνίας με τους κατοίκους της πόλης και τους πολίτες γενικότερα με στόχο την ανάδειξη των τοπικών προβλημάτων και την ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών.