Φορτώνει

wait a moment

G magazine > Νέα > Aνακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Γαλατσίου

Aνακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Γαλατσίου

ΕΝΑ 1οΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Στο έντυπο που κυκλοφόρησεο κ.Μαρκόπουλος για τον απολογισμό της δημοτικής αρχής,ανάμεσα στις πολλές σελίδες που αφιέρωσε  για τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, το ΠΑΛΑΙ και το άλσος Βεϊκου, «ξέχασε»να αναφέρει τα εξής :ο αθλητισμός και ο πολιτισμός, προς όφελος του λαού και της νεολαίας του Γαλατσίου, δεν συμβαδίζουν ούτε με το να «πετιώνται» έξω από το ΠΑΛΑΙ οι αθλητικές ομάδες για 2 μήνες μέσα στο καταχείμωνο ελέω ChristmasTheater, ούτε με το να «πατάνε» πόδι οι ΠΑΕ στο ανακατασκευασμένο γήπεδο ποδοσφαίρου, ούτε με το να πληρώνει ο κόσμος για τη χρήση του κολυμβητηρίου και του γηπέδου τένις, ούτε με το να παραχωρoύνται οι δημοτικές εγκαταστάσεις για τα διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα αμφιβόλου ποιότητας.

Με λίγα λόγια, δεν συμβαδίζουν με την εμπορευματοποίηση και την ανταποδοτικότητα, τις οποίες και η διοίκηση του κ.Μαρκόπουλου, σε συνέχεια των προηγούμενων, με ζήλο υπηρέτησε αυτά τα 4.5 χρόνια.

Όσον αφορά το αποθεματικό του Δήμου που τόσο διαφημίζει η απερχόμενη διοίκηση, οι εργαζόμενοι έχουν πλέον πείρα πως για να δημιουργούνται τα  πλεονάσματα, κράτους και δήμων, πρέπει να ματώνει το λαϊκό εισόδημα. Τα 4 εκατ. €περίπου που θα πληρώσουν και φέτος οι Γαλατσιώτες για καθαριότητα και ηλεκτροφωτισμό, τα 130.000€ για τους γονείς που πάνε τα παιδιά τους στον παιδικό σταθμό, τα 255.000€ για όσους αθλούνται σε κολυμβητήριο και τένις, παρέα φυσικά με όλους τους υπόλοιπους άμεσους και έμμεσους φόρους, στηρίζουν του λόγου το αληθές..