Untitled Document
Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

  Αναζήτηση
     Aγανακτισμένος Σελίδες  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...  
Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012 

Γκάλοπ έκανε ο Δήμαρχος Γαλατσίου, βάζοντας δημοτικούς υπαλλήλους να τηλεφωνούν σε δημότες και να ρωτάνε τη γνώμη τους. Αφιερωμένο εξαιρετικά στον Δημαρχούκο το «Μαύρα τα μαντάτα, για την Σερενάτα που παλιά την τάιζα μπαρμπούνια μαρινάτα…». Πιο μαύρα δεν θα μπορούσε να είναι…χου, χου, χου!!!
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012 

Τι να σας πρωτοπώ από την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γαλατσίου στις 5 Δεκέμβρη… Φωτιά και λαύρα! Δυναμίτης ο Μαγκανάρης στα όσα είπε στην ψήφιση του Προϋπολογισμού, έκανε τον Δήμαρχο …πύραυλο! Η Αυλωνίτη άρχισε τον …εξάψαλμο και τον έστειλε για …ηρεμιστικά! Ο Παπαδοκωστόπουλος πέταξε μπηχτές για τη συνεργασία με γερμανικούς δήμους (κάτι ξέρει, κάτι ξέρει!!!) και κάποιοι …έχασαν τον ύπνο τους! Ήταν μια απολαυστική συνεδρίαση!

 

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012 

Καλό μήνα και καλή «επιμήκυνση δανείων» στον «εύρωστο» Δήμο Γαλατσίου!!! Χου, χου, χου! Αδημονώ να ενημερωθώ για τις «γαργαλιστικές» λεπτομέρειες της επιμήκυνσης!
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012 

Τελικά, μήπως, περιμένοντας τη δόση (σιγά που δεν θα μας την δώσουν-αφού θα την τσεπώσουν και πάλι πίσω), πάμε από overdose;;; Διότι δόση στη δόση, φτάνουμε πιο κοντά στην κατάρρευση… Το έχει αντιληφθεί πλέον και η θεια μου η Βασίλω στην Άνω Ραχούλα!
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012 

Όταν ένας Δήμαρχος δεν είναι σε θέση: 1ον) να σκεφτεί πολιτικά, 2ον) ν’ αναλάβει ευθύνες που προκύπτουν από την πολιτική του ιδιότητα ως αιρετού εκπροσώπου, 3ον) να συνειδητοποιήσει την υποχρέωση των Τοπικών Αυτοδιοικήσεων να σηκώσουν το βάρος της αντίστασης έναντι της οικονομικής λαίλαπας που επιβάλλουν η εγχώρια και η εισαγόμενη Τρόικα και 4ον) να προσαρμόσει τη διοίκηση που ασκεί, στα νέα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα, τότε ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ή ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ, δηλαδή στο Νησί για να βγάλει το τσίπουρο της χρονιάς!!!
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012 

Χωρίς φώτα η Λεωφόρος Βεΐκου από το αθλητικό κέντρο έως το ύψος της πεζογέφυρας. Κάτοικοι της Αγίας Ειρήνης πήραν τη ΔΕΗ να δουν τι συμβαίνει και να διαμαρτυρηθούν και τους είπαν ότι είναι ευθύνη του Δήμου Γαλατσίου. Τα παιδιά που επιστρέφουν σπίτι με το λεωφορείο που κάνει τέρμα στο Παλαί, βαδίζουν μέσα στα μαύρα σκοτάδια καθημερινά… Όπως στο μαύρο σκοτάδι βαδίζει και η Δημοτική Αρχή!
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012 

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου, όταν δεν είναι σε θέση να «μαζέψει» τους δικούς του για να ψηφίσουν σοβαρά θέματα που έρχονται στην Οικονομική Επιτροπή και αποτελούν κεντρική πολιτική επιλογή της Δημοτικής Αρχής, τα βάζει με την αντιπολίτευση που τα καταψηφίζει! Αυτό χρειάζεται …επιστημονική εξήγηση!
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012 

Χα, χα, χο, χι, χι, χο, χι, χε, χε, χε, χα, χα, χα! Υποκλίνομαι στον Μέγα Ναπολέοντα της πόλης μας, δηλαδή - ταρα ταν ταν - στον ένα και μοναδικό Δήμαρχο Γαλατσίου, Κυριάκο Τσίρο! Δεν το λέω εγώ! Ο ίδιος το δήλωσε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου… «Είμαι Μέγας Ναπολέων» είπε με στόμφο! Μήπως να τον φωνάζουμε Ναπολεό στο πιο καλλιτεχνικό, για να είναι ασορτί με το ΤΣΙΡΚΟΥΛΟ που ζήσαμε χθες;
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012 

Δεν μπορεί να παραληφθεί ακόμη το Καμίνι,  γιατί υπάρχουν προβλήματα «τεχνικής» φύσεως, που πρέπει να διορθωθούν… Και βεβαίως βεβαίως, υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες με τον εργολάβο που ενδέχεται να τραβήξουν τη νομική οδό… Αυτά διέρρευσαν από τη χθεσινή σύσκεψη του Δημάρχου Γαλατσίου με την παράταξή του. Κατά τα άλλα, τα εγκαίνια τους μάραναν!

 

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012 

Να συνεργαστούν οι ΟΤΑ της χώρας με Δήμους της Γερμανίας ζήτησε ο Υπουργός Στυλιανίδης με γραπτή επιστολή του προς του Δήμους. Και ρωτάω τώρα εγώ: εδώ δεν μπορεί η Διοίκηση Τσίρου του Δήμου Γαλατσίου να συνεργαστούν μεταξύ τους – πέντε νοματαίοι – και να τα βρουν, θα καταφέρουν ν’ αναπτύξουν συνεργασία και με Γερμανικούς Δήμους;
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012 

Κατέγραψα συνάντηση Μαγκανάρη-Ρωμανού-Μαρκόπουλου-Σιδερή-Ζέρβα σε γειτονικό Δήμο… Αν κάποιος μου ζητούσε να την περιγράψω, θα έλεγα ότι ήταν «διερευνητική των προθέσεων». Θα δείξει τι μπορεί να βγάλει, εάν μπορεί να βγάλει κάτι τελικά…
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012 

Πρόβλημα στα ηλεκτρικά του Καμινιού… Την γλίτωσε από τα βεγγαλικά των εγκαινίων και θα πάει από βραχυκύκλωμα, είπαν στο Δημοτικό Συμβούλιο! Φωτιά στα μπατζάκια σας, κύριοι της Διοίκησης και ειδικά της Τεχνικής Υπηρεσίας! Τελικά, έχουν μπει οι τζίφρες για την παραλαβή του έργου ή όχι; Γιατί δεν δόθηκε απάντηση στο λογικότατο ερώτημα του Παπαδοκωστόπουλου; Μήπως πρέπει να σας το στείλουμε εγγράφως κι αυτό;
Διαβάστε περισσότερα...     
      


Είσοδος Εγγραφή
Copyright 2010 by G-magazine