Untitled Document
Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018

  Αναζήτηση
     Aγανακτισμένος Σελίδες  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...  
Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013 

Συνιστώ την προσοχή στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας. Συνταξιούχος Γαλατσιώτης που μόλις είχε πάρει την σύνταξή του από την τράπεζα, δέχθηκε επίθεση σήμερα στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει, από ζευγάρι, πιθανότατα αλλοδαπών, που τον χτύπησαν και του άρπαξαν τα χρήματα!!! Προσοχή, λοιπόν, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι…
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Δευτέρα, 1 Απριλίου 2013 

Δεν υπάρχει ψέμα της Πρωταπριλιάς, διότι έχουμε κατακλυστεί καθημερινά από δεκάδες ψέματα… Κάθε μέρα Πρωταπριλιά έχουμε! Η ανάπτυξη που έρχεται, το μνημόνιο που μας σώζει, η ασφάλεια εντός του ευρώ, ότι δεν θα υπάρξουν  νέα μέτρα… Συνεπώς, το να σας πω ένα ακόμη ψέμα – έτσι για το καλό της  ημέρας – θα ήταν περιττό!!! Καλό μήνα!
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013 

Όπου και να είμαι το Γαλάτσι με κυνηγά! Όσο προσπαθώ ν’ αποτοξινωθώ, τα τηλέφωνα χτυπάνε και δεν μ’ αφήνουν σε ησυχία. Διαβάστε, λοιπόν, πώς έχει διαμορφωθεί το σκηνικό τον τελευταίο καιρό... Έτσι για να ξεχνιέστε λίγο από τα προβλήματα... 

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013 

Έχω μπερδευτεί ταμάλα! Ο Δήμαρχος Γαλατσίου είναι αντιμνημονιακός ή μήπως έγινε και Συριζαίος;;; Όχι μόνο τάχθηκε υπέρ του ψηφίσματος ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ που κατέθεσε η δημ. σύμβουλος Αυλωνίτη, αλλά «μάλωσε» και τον δημ. σύμβουλο Χαραλαμπίδη, διότι στις εκλογές του Ιουλίου το ΚΚΕ δεν συνεργάστηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση αριστεράς… Ποιος το περίμενε ότι θα ζούσαμε τη στιγμή που ο δεξιός Τσίρος θα …. «νουθετούσε» τον αριστερό Χαραλαμπίδη επί πολιτικών θεμάτων;;;
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2013 

Ο Μίστερ «Καθαρή ψυχή, καθαρά χέρια», όπως δήλωσε σε τηλεοπτική του εμφάνιση ο Δήμαρχος Γαλατσίου, πρέπει να γνωρίζει ότι η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να …είναι, πρέπει και να …φαίνεται… Και όταν η …γυναίκα του Καίσαρα δεν έχει θέσει σε …κοινή θέα το «πόθεν  έσχες» της τα τελευταία δύο χρόνια, το να κάνει δηλώσεις περί ….καθαρότητας ψυχή και χεριών, με αφήνει παγερά αδιάφορο. Δημοσιεύστε το «πόθεν έσχες» σας για τα τελευταία δύο χρόνια, κύριε Τσίρο, ως οφείλετε να κάνετε, και αφήστε τις βαρύγδουπες δηλώσεις… Δεν αμφιβάλλουμε για την εντιμότητά σας, αλλά στους …πονηρούς καιρούς που διανύουμε, μην συμπεριφέρεστε σαν να έχετε κάτι να κρύψετε!!!
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013 

Αυτό κι αν είναι είδηση!!! Ο Πρόεδρος Πρωτονοτάριος σκέφτεται – λέει – να βάλει λούνα παρκ στο Άλσος Γαλατσίου, διότι θα είναι επωφελές οικονομικά για τον Δήμο κ.λπ., κ.λπ. Έριξε την «ιδέα» στο τραπέζι στην τελευταία συνεδρίαση του νομικού προσώπου. Αχ, τι τον περιμένει τον καημένο!!! Θα τον καταγγείλει ο Δήμαρχος Τσίρος στη Δασική Υπηρεσία για την παρανομία και θα στείλει και δημοτικούς συμβούλους να καταθέσουν εναντίον του στο δικαστήριο, όπως έκανε και με τη δημοτική σύμβουλο Νατάσα Κάζαγλη προ 6ετίας… Βεβαίως η κα Κάζαγλη αθωώθηκε πανηγυρικά, αλλά η ταλαιπωρία που υπέστη δεν είναι και λίγη.  Μακριά από …λούνα παρκ, κύριε Πρόεδρε, γιατί ο Δήμαρχος δεν αστειεύεται!!!
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013 

Εξαγριωμένη μητέρα με άνεργο παιδί, μπούκαρε σε ιατρείο γνωστού ιατρού της πόλης και του είπε: «Φωτιά θα βάλω και θα κάψω το Δημαρχείο… Πήγατε διορίσατε όλους τους δικούς σας και το δικό μου παιδί που είναι άνεργο και ψωμολυσσά, το αφήσατε απ’ έξω… ». Δεν ξέρω τι απάντησε ο ιατρός στη μαινόμενη μάνα, αλλά καλού κακού, ας ενισχυθεί η …πυροπροστασία του δημαρχιακού μεγάρου!!!
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013 

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Γαλατσίου, ο Δήμαρχος ήταν …ανατσουτσουριασμένος! Χτύπησε τόσες φορές το χέρι του στην έδρα, που φοβήθηκα ότι θα τον έχουμε σήμερα  με «μπαταρισμένο» δαχτυλάκι αλά …Καπερνάρο! Σε κάθε χτύπημα, συλλογιζόμουν: «Αμάν, τώρα θα το σπάσει…τώρα θα το μελανιάσει…, τώρα θ’ ακουστεί το …κρατσ!». Είναι να μην …αγριέψει ο Ντόκτορ… Τρίζουν τα πατώματα του Δημαρχείου!
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013 

Χα, χα, χου, χα, χα, χο, χα, χα, χε, χε, χι, χι, χι.... Να είναι καλά ο Δήμαρχος Γαλατσίου μετά την προχθεσινή ... «παράσταση» στη συνδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, διότι πολύ εγελάσαμεν όλοι μας.... Θα πάει- λέει -  με ενωμένη (συμπαγή) την παράταξή του στις επόμενες δημοτικές είτε με τον ίδιο στο τιμόνι είτε με άλλον... Δηλαδή, η παράταξη του κου Τσίρου είναι κάτι σαν οικοπέδακι, που μόλις ο ιδιοκτήτης τινάξει τα πέταλα, περνάει στα χέρια των ...κληρονόμων!!! Το τι του έσουρε από πίσω του κάποια ψυχή, δεν λέγεται... «Σιγά που θα με πάει σαν πρόβατο, όπου θέλει αυτός! Ας αποφασίσει να πάει σπίτι του κι από εκεί και πέρα κουμάντο μπορεί να κάνει μόνο στον εαυτό του....» είπε. Και η αλήθεια είναι ότι συγκεκριμένο άτομο μόνο που δεν έκανε «μπεεεεεεε» τα δύο προηγούμενα χρόνια... Όπως φαίνεται άρχισε η επανάσταση των ... «προβάτων»!

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013 

Καταλυτικές φαίνεται ότι υπήρξαν οι συμβουλευτικές εισηγήσεις των τριών παλιών και έντιμων στελεχών Μπούρα-Μανιάτη-Παναγιωτακόπουλου για ανανέωση στις θέσεις της Διοίκησης και με τους ίδιους να στέκονται στα ...μετόπισθεν, ανοίγοντας τον δρόμο στους νεώτερους. Το καλοσκέφτηκε ο Δήμαρχος και σου λέει: «Αφού το κάρο δεν τραβάει, ας του ανανεώσουμε το χρώμα να γίνει πιο ελκυστικό...»! Για αλλαγή στις ρόδες, ούτε κουβέντα!

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013 

Αντιδήμαρχος Οικονομικών: Βαγγέλης Μπουγιούκας
Αντιδήμαχος Καθαριότητας: Νίκος Νίκου 
Αντιδήμαρχος Μορφωτικού Κέντρου: Κώστας Δήμος 
Αντιδήμαρχος Δημοτολογίου: Χριστίνα Παπαδιονυσίου 
Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας: Κανέλος Κούλης
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013 

«Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε», φαίνεται ότι είναι το νέο μότο του Δημάρχου Γαλατσίου. Η εκφρασμένη πρόθεσή του να αλλάξει όλα τα πρόσωπα στις καίριες θέσεις της Διοίκησης έχει δημιουργήσει προβληματισμό και δυσαρέσκεια μεταξύ εκείνων που έχουν αγκαλιάσει τις καρεκλίτσες τους, αρνούμενοι ότι μπορεί να …υπάρξουν ως απλοί δημοτικοί σύμβουλοι με …εντεταλμένα καθήκοντα!!!
Διαβάστε περισσότερα...     
      


Είσοδος Εγγραφή
Copyright 2010 by G-magazine