Untitled Document
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018

  Αναζήτηση
     Aγανακτισμένος Σελίδες  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...  
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013 

Οργασμός διαβουλεύσεων και επαφών ξεκίνησε την τελευταία εβδομάδα… Βγήκαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι στη γύρα και έχουν αρχίσει να …καμακώνουν υποψήφιους. Σε πολλούς το καμάκι πέφτει διπλό και τριπλό, ενώ κάποιοι με την πρώτη καμακιά «παραδίδονται»…
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2013 

Το πολιτικό της στίγμα έδωσε η δημοτική σύμβουλος Ελένη Αυλωνίτου στη χθεσινή εκδήλωση που διοργάνωσε η αριστερή δημοτική κίνηση «Πολίτες σε Δράση» με θέμα «Μνημόνιο-δημοτικές εκλογές». Με άρωμα αντιμνημονιακό και αέρα ΣΥΡΙΖΑ, έστειλε σαφές μήνυμα προς όλους ότι είναι παρούσα στις δημοτικές εκλογές του 2014. Αναρωτιέμαι τι θα γίνει, εάν οι βουλευτικές εκλογές προηγηθούν των αυτοδιοικητικών και η ωραία Ελένη εκλεγεί βουλευτής; Ας μην ξεχνάμε ότι στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές είχε μια πολύ δυνατή παρουσία…
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2013 

Καλό Φθινόπωρο και καλό μήνα σε όλες και όλους! Δηλώνω ιδιαίτερα ανακουφισμένος, που το παρατεταμένο ....εκλογο-γκάστρι του Δημάρχου Γαλατσίου έληξε αισίως μεσοβδόμαδα και ανακοίνωσε σε στενό παραταξιακό κύκλο ότι θα είναι για τρίτη φορά υποψήφιος Δήμαρχος! Είχα αρχίσει ν’ «ανησυχώ» ότι η ...εκλογο-κύηση μπορούσε να βγάλει δίδυμες ή και τρίδυμες υποψηφιότητες... Ευτυχώς αποδείχθηκε στην κυριολοξία ...ανεμο-γκάστρι! 

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Τρίτη, 9 Ιουλίου 2013 

Και νάτη πετιέται, νάτη πετιέται, νάτη, νάτη, νάτη!!! Ποια; Η ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών των Δήμων της χώρας. Προηγούνται οι απολύσεις των δημοτικών υπαλλήλων, που καλό είναι να «ξυπνήσουν» και όλοι μαζί από κοινού να ξεκινήσουν τον αγώνα με μια απεργία διαρκείας... Σήμερα οι δημοτικοί αστυνόμοι και οι σχολικοί φύλακες, αύριο οι εργαζόμενοι στους Παιδικούς Σταθμούς, στην Καθαριότητα, στο Πράσινο... Είναι θέμα χρόνου πλέον! 

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013 

Έκανε γκάλοπ ο Δήμαρχος Γαλατσίου από μόνος του και τους παίρνει και τα σώβρακα (μετά συγχωρήσεως) σύμφωνα με το αποτέλεσμα του 51%. Η αλήθεια είναι ότι έχω μπερδευτεί λίγο... Διότι εάν το γκάλοπ έγινε στο ιατρείο με τους πελάτες-ασθενείς, τα πράγματα είναι απογοητευτικά, διότι οι μισοί «δικοί του άνθρωποι» δεν πρόκειται να τον ψηφίσουν!

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013 

«Δεν είναι η ΕΡΤ! Είνα η δημοκρατία, ηλίθιε!». Ο "παραφρασμένος" τίτλος του βιβλίου του Μπογιόπουλου είναι  ό,τι πιο ουσιώδες και συνοπτικό άκουσα τον τελευταίο καιρό... Και το αφιερώνω εξαιρετικά σε όλους εκείνους τους ανεγκέφαλους  μικροαστούς, τα ανόητα και χαιρέκακα ανθρωπάκια (όπως τους χαρακτήρισε ο τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας), που θέλουν να πεθάνει και η ...κατσίκα του γείτονα, επειδή πέθανε η δική τους ή που νομίζουν ότι αν πεθάνει η κατσίκα του γείτονα, θα σωθεί η δική τους! 

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013 

Μπορεί η Κυβέρνηση να έκλεισε την ΕΡΤ, αλλά κι εμείς εδώ στο Γαλάτσι, έτοιμο το ‘χουμε για κλείσιμο το Δημαρχείο...  Έτσι δεν είναι Δήμαρχε; Συνεδρίασε χθες το δημοτικό συμβούλιο και ο Δήμαρχος απών! Οι κακές γλώσσες λένε ότι είναι πεσμένος ψυχολογικά και με όλα αυτά που «σκάνε» έχει πλέον κουραστεί... Κουράγιο, γιατί τα όργανα μόλις άρχισαν!!!

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013 

Ευτυχώς που συνεχίζονται τα ...μαλλιοτραβήγματα της παράταξης του Δημάρχου Γαλατσίου, και σπάμε λίγο πλάκα... Το τι σούρνει ο ένας δημοτικός σύμβουλος πίσω απ’ την πλάτη του άλλου, το τι ρουφιάνεμα και το τι αληλλοκάρφωμα πέφτει, δεν μπορείτε να το φανταστείτε. Όλοι εναντίον όλων και στη μέση ο Δήμαρχος να σφυρίζει αδιάφορα!!! Και ιδού τι ακριβώς γίνεται αυτήν τη στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Τρίτη, 28 Μαΐου 2013 

Ποια είναι η πιο πολύφερνη ...νύφη  του δημοτικού συμβουλίου, που όλοι οι υποψήφιοι υποψήφιοι δήμαρχοι θέλουν στον υποψήφιο υποψήφιο συνδυασμό τους;;; Μα φυσικά η Νατάσα Κάζαγλη, η οποία έχει δεχθεί τρεις επίσημες προτάσεις... Όμως, η πολύφερνη νύφη δεν απαντά, διότι – όπως λέγεται - είναι ... ταγμένη σε υποψήφιο/α υποψήφιο/α δήμαρχο, ο/η οποίος/α  ακόμη δεν έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του. Την Νατάσα, πάντως, λένε ότι την έκλεισε από τώρα για να είναι σίγουρος/η  ότι θα έχει μία τουλάχιστον εν ενεργεία δημοτική σύμβουλο στο πλευρό του/της, με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του/της!!! 

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013 

Όταν σας γράφω κάτι, να το λαμβάνετε σοβαρά υπόψη, διότι οι πληροφορίες μου είναι ψαγμένες και γκαραντί! Έγραφα στις 9 Μαΐου ότι δρομολογούνται εξελίξεις στην παράταξη του Δημάρχου… Και τα όργανα άρχισαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης με την παραίτηση του Αντιδημάρχου Κούλη από τη θέση του υπεύθυνου της Δημοτικής Αστυνομίας. Όπως καταλάβατε (όσοι καταλάβατε), ο λόγος της παραίτησης ήταν η αφορμή και όχι η αιτία… Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι…
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Πέμπτη, 9 Μαΐου 2013 

Σας το έχω ξαναπεί… Όσο κι αν «απέχω» από τα δημοτικά δρώμενα και δεν ασχολούμαι με κουτσομπολιά και παραπολιτικά, τα φέρνει έτσι η άτιμη η ζωή και πέφτω πάνω στην …είδηση! Κι αυτή η …είδηση δρομολογεί εξελίξεις…
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013 

Τι είναι λαμόγιο; Αυτό ήταν ένα από τα …φιλοσοφικά ερωτήματα που απασχόλησε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Γαλατσίου. Μέχρι και τον Μπαμπινιώτη άνοιξαν για να εννοήσουν πλήρως τον όρο… Είχε δεν είχε ο Δήμαρχος Τσίρος, τους έκανε όλους μαλλιά κουβάρια!!! Φέρεται να χρησιμοποίησε τη φράση «λαμόγια του Τούντα» σε προσυμβούλιο της παράταξής του και από κει και μετά πήραν …φωτιά οι Τουντικοί και βγήκαν στην αντεπίθεση!!!
Διαβάστε περισσότερα...     
      


Είσοδος Εγγραφή
Copyright 2010 by G-magazine