Untitled Document
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018

  Αναζήτηση
     Aγανακτισμένος Σελίδες  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...  
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013 

Πονηρούλης  ο Δήμαρχος! Αντί να φτιάξει τη δική του ιστοσελίδα για να ανακοινώνει τα διάφορα προεκλογικά του δημοσιεύματα, «βολεύεται» με τη δημοτική ιστοσελίδα, που δεν του στοιχίζει και τίποτα. Την πρώτη φορά ανακοίνωσε τη δημαρχιακή του υποψηφιότητα και το …κατάπιαμε, διότι – λέμε – δήμαρχος είναι, δεν πειράζει, χαλάλι του για μια φορά! Το να συνεχίσει, όμως, να κάνει δωρεάν προεκλογικό παιχνίδι μέσα από τη δημοτική ιστοσελίδα είναι άκομψο και παρατραβηγμένο, και - εκτός των άλλων - αναρωτιέμαι εάν συνάδει και με τη νομιμότητα!

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013 

Λέγεται ότι υπάρχει επιστολή δημοτικού συμβούλου και αντιδημάρχου της Διοίκησης, που χώνει τα εξ αμάξης στο Δήμαρχο και τον αποκαλεί Μινχάουζεν του ψεύδους! Λέει κι άλλα πολλά ενδιαφέροντα,  που, εάν βγουν στη δημοσιότητα, θα προκαλέσουν πολιτικές αναταράξεις…  Μέρα με τη μέρα, επιβεβαιώνεται η ρήση που λέει ότι τα κάστρα πέφτουν εκ των έσω!

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013 

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η συζήτηση για τον προϋπολογισμό του Δήμου Γαλατσίου ξεκίνησε στις 2 τα μεσάνυκτα, μεταξύ χασμουρητών και ροχαλητών. Και μόνο απ’ αυτό αντιλαμβάνεστε πώς αντιμετωπίζει η Δημοτική Αρχή την κορυφαία αυτή διαδικασία, που άλλοι δήμοι συζητούν ως μοναδικό θέμα, σε παραπάνω από μία συνεδριάσεις, όπως ειπώθηκε. Εμείς εδώ στο Γαλατσιστάν είμαστε νυχτερινοί τύποι, και μας αρέσουν οι ...ξεπέτες (μετά συγχωρήσεως)!

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013 

Θα είναι η είδηση της …χρονιάς, αν δημοτικός σύμβουλος της Διοίκησης Τσίρου προχωρήσει σε ανεξαρτητοποίηση έως το τέλος του χρόνου!!! Εδώ και λίγο καιρό έχει έντονα προβληματιστεί από την έλλειψη οργάνωσης και συνοχής που επικρατεί στην παράταξη του δημάρχου. Το προηγούμενο διάστημα έστειλε μηνύματα και άφησε να φανεί η δυσαρέσκειά του, χωρίς αποτέλεσμα. Ήδη, το ενδεχόμενο της ανεξαρτητοποίησης γυροφέρνει έντονα στη σκέψη του και το συζητά με το στενό του περιβάλλον. Λέτε να έχουμε «κλάματα και οδυρμούς» στο δημαρχιακό μέγαρο εν μέσω Χριστουγεννιάτικων ασμάτων, καλάντων και κουραμπιεδόσκονης;
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013 

Άκρως επιτυχημένη και επίκαιρη η παρέμβαση των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γαλατσίου για την εφημερίδα του Δήμου και τα περί μνημονιακής Δημοτικής Αρχής. Μην το ψάχνετε, παιδιά! Θέλει ο μνημονιακός Δήμαρχος να …κρυφθεί κι η χαρά δεν τον αφήνει!
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013 

Ανοίγματα στο ΣΥΡΙΖΑ κάνουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο Γαλάτσι, προκειμένου να «περπατήσει» η δημαρχιακή τους υποψηφιότητα. Λέτε να τους ζητηθούν πιστοποιητικά αντιμνημονιακών φρονημάτων; Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, πάντως, παραμένει σταθερά προσανατολισμένος στα δικά του στελέχη!
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013 

«Πρέπει να πληρώσετε για την πλατεία, γιατί μας πιέζει το Υπουργείο Οικονομικών και η Τρόικα!» μας είπαν ότι δήλωσε χθες ο Δήμαρχος στους περίοικους της πλατείας Ηνιόχου σε προγραμματισμένη συνάντηση μαζί τους. «Μολών λαβέ» απαντούν οι κάτοικοι! Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος, λέω εγώ!
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013 

Το ΙΚΑ παραμένει στο Γαλάτσι διαλαλεί ο Δήμαρχος Γαλατσίου. Συναντήθηκε με τον Υπουργό Υγείας και το θέμα έκλεισε! Τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές, λέω εγώ, διότι εάν ήταν τόσο εύκολο ν’ αλλάζει ο μνημονιακός σχεδιασμός μέσα σε μια εβδομάδα, με την παρέμβαση ενός δημάρχου, τότε πρέπει να τον στείλουμε να διαπραγματευθεί και με τον Τόμσεν, μπας και γλιτώσουμε κανένα φόρο. 
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013 

Μα τι έχει πάθει ο καημένος ο Δήμαρχος Γαλατσίου; Έχει πάρει στο κυνήγι τους υποψήφιους του υποψήφιου Δημάρχου Πρωτονοτάριου, άλλους για να πάνε μαζί του, και άλλους για να πείσουν τον Πρωτονοτάριο να γυρίσει πίσω στην παράταξη... Οι τελευταίοι είναι παλιοί Τσιρικοί, που έγιναν Πρωτονοταριακοί!

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013 

Γραφείο του συνδυασμού του, κοντά στο Δημαρχείο Γαλατσίου, ετοιμάζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Πρωτονοτάριος. Χρειάζεται έναν χώρο να δέχεται τον κόσμο και μια βάση για τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους... Μαθαίνω ότι ετοιμάζει και εκλογικό κέντρο σε κεντρικό σημείο. Είδες οργάνωση ο Πρόεδρος; 
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013 

Επειδή ακούω πολλά και διάφορα ανυπόστατα,  σας διαβεβαιώνω ότι η δημαρχιακή υποψηφιότητα του Γιώργου Μαρκόπουλου έχει κλειδώσει. Ο μόνος λόγος που δεν έχει ανακοινωθεί  επισήμως είναι γιατί θεωρεί ότι είναι ακόμη νωρίς. Ας μην ξεχνάμε ότι οι εκλογές είναι σε 9 μήνες...

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013 

Τι ερευνά ο οικονομικός εισαγγελέας στο Γαλάτσι;;; Όποιος το βρει, κερδίζει λουκουμάκι!!! 

Διαβάστε περισσότερα...     
      


Είσοδος Εγγραφή
Copyright 2010 by G-magazine