Untitled Document
Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

  Αναζήτηση
     Aγανακτισμένος Σελίδες  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...  
Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014 

Με καθυστέρηση μιας ημέρας, σας εύχομαι καλό μήνα και καλορίζικος! Ποιος;;;; Μα ο νέος Δήμαρχος Γαλατσίου, που πλέον φέρει τον τίτλο και με τη βούλα, μετά την ορκωμοσία της Παρασκευής… Να του ευχηθώ κι εγώ, επισήμως, να είναι πάντα δυνατός, χρήσιμος για την πόλη, vα παραμείνει ωραίος ως άνθρωπος και να μη «χαθεί» στις δαιδαλώδεις διαδρομές του δημαρχιακού αξιώματος! 

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014 

Καλό Φθινόπωρο, καλή αρχή για όλους… Άρον άρον γύρισα από τις διακοπές μου για να προλάβω την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Γαλατσίου. Να ράψω κουστούμι, να κάνω τα χαλαρωτικά μου spa, να στρώσω επιδερμίδα, να προετοιμαστώ ψυχολογικά – μεγάλη η συγκίνηση – ο Μαρκόπουλος  ορκίζεται Δήμαρχος!!! Όπως και να το κάνουμε είναι το γεγονός της χρονιάς! 

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014 

Συνάντηση φορέων για το ΠΑΛΑΙ προχθές στο Δημαρχείο Γαλατσίου... Νέος γύρος αγώνων για να μην εμπορευματοποιηθεί ο χώρος! Γαλατσιώτες δικηγόροι αναλαμβάνουν άτυπα και εθελοντικά μια πρώτη νομική διερεύνηση για το τι πρέπει να γίνει από δω και πέρα σε σχέση με το ΤΑΙΠΕΔ. Αλήθεια, θα μάθουμε ποτέ εάν η Διοίκηση Τσίρου προσέφυγε - όπως διατεινόταν ότι θα κάνει - στο ΣτΕ για να προσβάλει την απόφαση παραχώρησης του ΠΑΛΑΙ στο ΤΑΙΠΕΔ; Γιατί δεν ενημερώθηκαμε ποτέ για την πορεία αυτής της προσφυγής-έγινε ή δεν έγινε; Κι αν δεν έγινε, γιατί δεν έγινε; 

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014 

Αντιδήμαρχος, αμέσως μετά την εκλογική ήττα, απέστειλε επιστολή, με την οποία «νίπτει τας χείρας του» και «ουδεμία ευθύνη έχει» για οικονομικές «αλχημείες» που φέρεται να έχουν γίνει για να πληρωθούν εργαζόμενοι, με μεταφορά χρημάτων από κωδικούς κ.λπ. Εάν η πληροφορία επαληθευτεί, ο νέος Δήμαρχος Γαλατσίου ξεκινάει με «παρατράγουδα» τη θητεία του... Δηλώνει, πάντως, «έτοιμος για όλα»!

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2014 

Συνάντηση με την Περιφερειάρχη Αττικής Δούρου θα έχει τις επόμενες μέρες ο νέος Δήμαρχος Γαλατσίου, ενώ προσφάτως παρακολούθησε συνέδριο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση... Συγχρόνως ενημερώνεται συνεχώς για τρέχοντα θέματα του Δήμου και βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με συνεργάτες του... Αγκάθι τα οικονομικά και κυρίως το «πάγωμα» της πληρωμής δανείων τα προηγούμενα χρόνια!

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014 

Θέλω να ξέρω πόσα θα ήταν τελικά τα επιχειρηματικά κέρδη των δύο προεκλογικών ΚΟΙΝΣΕΠ (οι συμβάσεις ήταν 3-δύο με τη μία ΚΟΙΝΣΕΠ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και μία με την ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΘΗΝΑ - 130.000 έκαστη, τουτέστιν 390.000 ευρώ το σύνολον για 83 άτομα). Προσοχή: το επιχειρηματικό κέρδος δεν αποτελεί «μομφή» για τους ιδιώτες των ΚΟΙΝΣΕΠ, που κάνουν τη δουλειά τους-επιχειρηματίες είναι και όχι φιλανθρωπικά ιδρύματα… Εκείνοι που ελέγχονται για τις αποφάσεις τους και οφείλουν να δώσουν συγκεκριμένες απαντήσεις είναι ο απερχόμενος Δήμαρχος Γαλατσίου και οι δημοτικοί σύμβουλοι που τα ψήφισαν και οφείλουν να ξεδιαλύνουν άμεσα το ομιχλώδες …τοπίο!

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Τρίτη, 27 Μαΐου 2014 

Αλλάζει πορεία και καπετάνιο ο Δήμος Γαλατσίου, ακριβώς όπως έπρεπε να γίνει, και ακριβώς έτσι όπως είχα παροτρύνει τους Γαλατσιώτες να κάνουν στην τελευταία προεκλογική έκδοση του περιοδικού μας…  Η απουσία του Κυριάκου από το εξώφυλλο του περιοδικού μας, όπου μπήκαν οι φωτογραφίες των άλλων 5 υποψηφίων δημάρχων σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως (και θετικά και αρνητικά)… Το μόνο που απαντούσα: «η απουσία της φωτογραφίας δείχνει ότι μετά τις εκλογές, δεν θα υπάρχει!»
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014 

Είναι γεγονός… Ο Πρόεδρος Πρωτονοτάριος στηρίζει τον Μαρκόπουλο! Τελικά, ο Μανώλης απέδειξε ότι είναι …Προεδράρα και στην ψυχή! Δεν «μασάει» και είναι πολύ large τύπος!  Χωρίς μικροψυχία και μικροπολιτικές κακιούλες, στηρίζει ανοικτά τον  Μαρκόπουλο, γιατί θέλει η πόλη ν’ αλλάξει σελίδα  με νέους ανθρώπους στο τιμόνι του Δήμου…  

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014 

Σφύζει από ζωή το κέντρο του Γαλατσίου με τις προεκλογικές συγκεντρώσεις των συνδυασμών. Κόσμος πάει κι έρχεται, ντουντούκες, μεγάφωνα, μουσικές, τραγούδια, συνθήματα, πανό…  Έχω έρθει στο τσακίρ κέφι! Όπαααααα!!! Θα τα κάψω τα ρημάδια τα λεφτά μου…!!!

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014 

«Ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή» ή «Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν» είναι οι παροιμίες που ταιριάζουν γάντι στα όσα διαδραματίζονται στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Γαλατσίου τελευταίως… Η χθεσινή είχε απ’ όλα… Και χάχανα και λάχανα, και σιωπές και ιαχές, και ωραίους και μοιραίους, και σπουδαία και πηγαία, και σαχλά και χλιαρά κι απ' όλα τα καλά! 

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014 

Το άνοιγμα των εκλογικών κέντρων των υποψήφιων δημάρχων ήταν αυτό που έλειπε, για να μπει ο κόσμος στην καρδιά του πνεύματος των δημοτικών εκλογών. Με το που άνοιξαν σχεδόν όλα τα εκλογικά κέντρα μαζί, οι Γαλατσιώτες δεν τολμούν να βγουν για βόλτα στη Βεΐκου… Γεμίζουν μια σακούλα με κάρτες, φυλλάδια και ανακοινώσεις, εισπράττουν δεκάδες αγκαλιές, φιλιά, χαιρετούρες, κι έχουν αρχίσει να χάνουν τ’ αυγά και τα πασχάλια με το μεγάλο αριθμό των υποψηφίων…

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Παρασκευή, 4 Απριλίου 2014 

Πάνω που είπα να ηρεμήσω, να χαλαρώσω και να οδεύσω προς τις Άγιες Μέρες του Πάσχα με μεγαλοψυχία και αρχοντιά, πάω στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Γαλατσίου, και γίνονται τα νεύρα μου τσατάλια!!! Πώς να την κρατήσω τη γλώσσα και την πένα;;;

Διαβάστε περισσότερα...     
      


Είσοδος Εγγραφή
Copyright 2010 by G-magazine