Untitled Document
Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

  Αναζήτηση
     Aγανακτισμένος Σελίδες  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...  
Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2015 

Επικαιροποιήθηκε η απόφαση για το ΠΑΛΑΙ, που είχε λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο παλαιότερα,  να παραμείνει δημόσιος χώρος πολιτισμού και αθλητισμού, με κάποιες νέες προσθήκες περί αξιοποίησης με κονδύλια από δημόσιο φορέα, ΕΣΠΑ κ.α. Ακούστηκαν πολλά και σημαντικά στη συνεδρίαση της 2ας Ιουνίου, όπως ότι υπάρχει έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου για το κόστος συντήρησης, το οποίο ανέρχεται σε 19,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως!!!!! Αν είναι ακριβή τα στοιχεία, πού πάμε, ορέ πατριώτες, ξεβράκωτοι στ’ αγγούρια (μετά συγχωρήσεως); Ο δημ. σύμβουλος Κιούπης το είπε πιο κομψά: «Εάν είναι πράγματι έτσι, τότε δεν έχει νόημα η συζήτηση σήμερα…»

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Τρίτη, 7 Απριλίου 2015 

«Δράματα» είχαμε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γαλατσίου! Ο Δήμαρχος Μαρκόπουλος αναζήτησε γιατρό για να …εξετάσει το δημοτικό σύμβουλο Μαγκανάρη, αλλά και τον ίδιο. «Μπορεί να χρειάζομαι κι εγώ ιατρική παρακολούθηση!» αναφώνησε. Μα τι έπαθαν αυτά τα παλικάρια;;; Μαζί «αρρώστησαν» ή μήπως κόλλησε ο ένας τον άλλον;;;

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Τετάρτη, 1 Απριλίου 2015 

Καλό μήνα! Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γαλατσίου χθες, με δυνατές ατάκες, μπηχτές, κατινιές, ρουφιανιές και άλλα πολλά… Η πιο επίκαιρη ατάκα ήταν αυτή του Χαραλαμπίδη (Λαϊκή Συσπείρωση) προς την Προεδρίνα Ισιδώρα  Μπακάλου, που θέλει να εφαρμόσει στρατιωτική πειθαρχία στους χρόνους ομιλίας των δημοτικών παρατάξεων: «Η Κωνσταντοπούλου είναι πιο ανεκτική από εσάς…Ο Βενιζέλος έφτασε τα 22 λεπτά ομιλίας!».

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015 

Συντρόφισσες και σύντροφοι (για να είμαι στο πνεύμα της εποχής),  το θέμα του ΙΚΑ Γαλατσίου μας απασχολεί ξανά. Εκεί που ήταν έτοιμη η Διοίκηση του ΙΚΑ να το συγχωνεύσει με το ΙΚΑ Πατησίων, απετράπη το …μοιραίο στο παρά πέντε!

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015 

Πάνε κι έρχονται οι υποψήφιοι βουλευτές στο Γαλάτσι… Σε καφέ, σε σπίτια, σε αίθουσες του Δήμου… Προεκλογικές συγκεντρώσεις, που σε κάποιες περιπτώσεις «συγκυβερνητικών» υποψήφιων, βλέπεις τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα να πηγαινοέρχονται βαριεστημένα και άτονα, σαν να κάνουν αγγαρεία!!! Εν αναμονή της εκλογικής ήττας, τι να σου κάνουν οι άνθρωποι; Σαν μαραμένα γιούλια είναι!

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014 

8 Δεκεμβρίου ανάβουν τα νέα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά στις κολώνες και η αγορά μας αποκτά επίσημο εορταστικό …αέρα! Το αναφέρω γι’ αυτούς που νομίζουν ότι είναι σβηστά λόγω βλάβης ή δεν έχουν επαρκή φωτισμό-όπως μου είπαν! Ας ελπίσουμε τα πρωτότυπα καραβάκια με την ελληνική σημαία, να φέρουν κάτι από την αναζωογόνο θαλασσινή αύρα στην αγορά μας!

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014 

Καραβάκια με την ελληνική  σημαία είναι ο νέος χριστουγεννιάτικος διάκοσμος στις κολώνες της Λ. Βεΐκου. Οι εντυπώσεις του εμπορικού κόσμου ποικίλες… Κάποιοι έμποροι μου είπαν ότι τους αρέσουν πολύ γιατί είναι πρωτότυπα και με ελληνικό χρώμα, κάποιοι ότι τα ήθελαν πιο φωτεινά, ενώ κάποιοι άλλοι ότι έπρεπε να τοποθετήσουν περισσότερα…  Στον κόσμο γενικά αρέσουν. Στο κάτω κάτω, μετά από τα ξεχαρβαλωμένα και μισοφωτισμένα «μπαγιάτικα» διακοσμητικά των περασμένων ετών, τα καραβάκια είναι μεγάλη γκλαμουριά και αναβάθμιση! Να μην είμαστε κι αχάριστοι σε τέτοιες εποχές λιτότητας!

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014 

Δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Γαλατσίου έγιναν μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας…  Σε ατμόσφαιρα …εκκλησιαστική! Χλιαρά πράγματα, αλλά όλο και κάτι βρίσκει κανείς να σχολιάσει…

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014 

Αυτός δεν είναι …Δήμαρχος, είναι …πολυμηχάνημα!!! «Ντούρασελ» θα φωνάζω  τον Μαρκόπουλο από δω και πέρα…  Όλα τα κάνει, όλα τα «σφάζει», όλα τα «μαχαιρώνει»… Μεταφέρει λαϊκές στο άψε-σβήσε, πάει στην Περιφέρεια και κινεί το θέμα του ΠΑΛΑΙ, βοηθάει τους κατοίκους της Ηνιόχου, τρέχει για τη νομιμοποίηση-χρηματοδότηση του Άλσους, βλέπει κόσμο σε υπουργεία. Θέλετε κι άλλα;;; 

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014 

«Διαβασμένος» σε όλα και «ετοιμοπόλεμος» ο Δήμαρχος στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου... Το θετικό είναι ότι ότι «κατέχει» τα θέματα! Οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι της Διοίκησης παραμένουν ...ψαρούκλες! Ακούνε, αμίλητοι και προβληματισμένοι τα όσα διαδραματίζονται! Αν ήμουν στη θέση τους, θα στρωνόμουν στο διάβασμα, ξεκινώντας από τα πρακτικά των συνεδριάσεων της τελευταίας 4ετίας!!! Έχουν να μάθουν πολλά για το βίο και την πολιτεία της προηγούμενης δημοτικής αρχής και των προβλημάτων του Δήμου Συγχρόνως, θα εκτιμήσουν και τον αρχηγό τους ακόμη περισσότερο, βλέποντας την άγνοια και τις απαξιωτικές απαντήσεις του πρώην Δημάρχου προς την Αντιπολίτευση!!!  

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014 

Ποικιλία θεμάτων στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γαλατσίου… Και αξιολόγηση υπαλλήλων είχαμε, και παιδικές χαρές, και δημοτικά τέλη, και Καθαριότητα, και περίπτερα, και λαϊκές, και δωρεάν φροντιστήρια, και Άλσος, και παιδικούς σταθμούς, και τι έκαναν οι πρώην, και τι δεν έκαναν, κι απ’ όλα τα καλά… Με δεδομένο την πληθώρα και τη σοβαρότητα των όσων συζητήθηκαν, η συνεδρίαση κύλησε απελπιστικά ανιαρά…  Αν εξαιρέσουμε κάποιες σκόρπιες …κορώνες από δω κι από κει, ούτε ένας «διαπληκτισμός» της προκοπής δεν έγινε! 

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 

Τι χαρά ήταν αυτή που πήρα χθες, μόλις στη δεύτερη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γαλατσίου… Εκεί που νόμιζα ότι ο Δήμαρχος θα μας το κάνει …μοναστήρι, με ικανοποίηση διαπίστωσα ότι το πολιτικό «ξεκατίνιασμα» αποτελεί σταθερή αξία…  Μπηχτές, υπονοούμενα, αντεγκλήσεις, είχαμε απ’ όλα τα καλά!!! Nα 'χουμε κάτι να γράφουμε...
Διαβάστε περισσότερα...     
      


Είσοδος Εγγραφή
Copyright 2010 by G-magazine