Untitled Document
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018

  Αναζήτηση
     Aγανακτισμένος Σελίδες  ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ...  
Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012 

Δυο πλατείες εδέησε να φτιάξει η Δημοτική Αρχή Γαλατσίου στα 6 χρόνια Διοίκησης, και η μία στην Παραδείσων έγινε τσιμεντένιο Κάστρο απάτητο, και η άλλη στην Ελ. Βενιζέλου, φτυστή το οχυρό Ρούπελ, χωρίς ταβάνι! Τίγκα στο τσιμέντο! Πολυκατοικία στηρίζεις πάνω τους. Ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι (ευτυχώς!) και σχολιάζει ποικιλοτρόπως τα δύο εξαμβλώματα… Και κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Διοίκησης έχουν αρχίσει ν’ αναρωτιούνται: «Ποιους ωφελεί η τσιμεντοποίηση;». Ο μόνος κατάλληλος για να δώσει απάντηση είναι ο Δήμαρχος.
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Τετάρτη, 9 Μαΐου 2012 

Κοίτα να δεις, φίλε μου, που τόσον καιρό ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς ήταν αντιμνημονιακοί, και έπρεπε να πάρει τη διευρενητική εντολή ο Τσίπρας για να να το καλάβουμε!!!
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012 

Τι να σχολιάσει κανείς την περίοδο αυτή, εκτός από τα εκλογικά; Για να μείνουμε στα «εγχώρια», το πιο ενδιαφέρον «πολιτικό» γεγονός στο Γαλάτσι, είναι ότι η Ν.Δ. του Άδωνι δεν έστησε εκλογικό κιόσκι στο χώρο που το τοποθετεί συνήθως (έξω από το Έβερεστ), διότι όπως μου είπε κάποιος «αφού ήταν απέναντι το κιόσκι της συγκυβέρνησης (βλέπε Πασόκ), ποιος ο λόγος να μπουν σε φασαρίες; Ένα κιόσκι για τους δύο μνημονιακούς, είναι υπεραρκετό!».
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012 

Aκούστε, ακούστε ποιους «επικίνδυνους ταραξίες» Γαλατσιώτες απώθησαν αι αστυνομικαί δυνάμεις της εννόμου τάξεως του «συντρόφου» Χρυσοχοΐδη, έξω από το Δημαρχείον Γαλατσίου… Τον  φιλειρηνικό Αντώνη Πολυχρόνη (γνωστός για τους αγώνες του για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας), την αξιοπρεπέστατη Αξιώτισσα καθηγήτρια Κατερίνα Μπουγιούκα και την 75χρονη συνταξιούχο κυρία Ουρανία που πέρναγε τυχαία…
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012 

Aύριο Τρίτη, θα μιλήσει ο Χρυσοχοΐδης ο Πακιστανοφάγος στο Δημαρχείο Γαλατσίου, στις 7.30 το απόγευμα… Προετοιμαστείτε να δείτε την Ιπποκράτους σιδερόφρακτη! Λέτε να μας ανακοινώσει ότι θα κάνει στρατόπεδο συγκέντρωσης για λαθρομετανάστες στο χώρο του Παλαί;;; Με τέτοια πρεμούρα που τον έπιασε ξαφνικά, όλα τα περιμένω!!!
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012 

Χριστός Ανέστη! Λαός Εξανέστη! Μπήκαμε για τα καλά στην προεκλογική περίοδο και όπως διαπιστώνω οι υποψήφιοι βουλευτές των μνημονιακών κομμάτων (Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ) παραμένουν αθέατοι... Συνεχίζονται οι κλειστές συγκεντρώσεις σε σπίτια και ειδικούς χώρους… Ειδικά στο Γαλάτσι επικρατεί άκρα του …υποψήφιου σιωπή!
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012 

Το ακούσατε κύριοι των αθλητικών συλλόγων του Γαλατσίου; Το ακούσατε γονείς και αθλητές; Όσο είναι Δήμαρχος ο Τσίρος, δεν έχει φράγκο για εσάς, διότι προηγούνται οι φτωχοί… Μιλάμε για κατάσταση «σουρεάλ»! Από τη μια οι φτωχοί γονείς που δεν είναι σε θέση πια να πληρώνουν ούτε αυτές τις ελάχιστες συνδρομές προς τα αθλητικά σωματεία, τα οποία δεν μπορούν πλέον να συντηρηθούν και από την άλλοι οι φτωχοί της πόλης, έτσι γενικά κι αόριστα!!! Δηλαδή οι πρώτοι φτωχοί είναι διαφορετικοί από τους δεύτερους φτωχούς, και στα σωματεία της πόλης αθλούνται παιδιά βιομηχάνων και εφοπλιστών… Μακάριοι οι πτωχοί των πνεύματι!!!
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012 

Μπεεεεεεε!!! Εάν ήμουν αρνάκι άσπρο και παχύ, θα ήθελα να πουληθώ στο Δήμο Γαλατσίου, διότι ο Δήμαρχος Γαλατσίου είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα που έκανε κοτζαμάν σύσκεψη με τους κρεοπώλες για τα …αμνοερίφια!!!
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012 

Μπράβο στους Έλληνες, που τίμησαν την εθνική επέτειο σε όλη την Ελλάδα, με την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και την ΕΝΑΝΤΙΩΣΗ τους στη νέα ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ και ΚΑΤΟΧΗ της πατρίδας μας… Δεν θα μπορούσαν να αποδώσουν μεγαλύτερο φόρο τιμής στους ήρωες του 1821! Το ’21 αναβιώνει τώρα, γιατί ακριβώς εκφράζει – όπως και τότε - το πνεύμα της εθνικής και κοινωνικής αντίστασης στην ξένη και ντόπια τυραννία! Μα είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουν οι Κυβερνώντες, γιατί ο λαός δεν ενώνεται μαζί τους για να γιορτάσουν αγκαλιασμένοι την εθνική επέτειο;
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012 

Κοίτα τι ανακάλυψε ξαφνικά ο Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης!!! Ότι το μεγαλύτερο μέρος των “χρυσοπληρωμένων” συστημάτων που αφορά τις τεχνολογίες πληροφορικής, επικοινωνιών και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση στο Δημόσιο, δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ, είτε είναι πλέον ξεπερασμένα.... Αχχχχ μύρισε αεράκι από ...Γεωγραφικό Πληροφοριακό Σύστημα του Δήμου Γαλατσίου!!!

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012 

Αίσιο τέλος είχε η… τηλεοπτική «Αλιμπερτιάδα»! Ενώ όλοι ανέμεναν ότι ο «εξαγριωμένος» Δήμαρχος θα στείλει στο πυρ το εξώτερον τη δημοτική σύμβουλο Αλιμπέρτη, όλα μέλι-γάλα μεταξύ τους, προς μεγάλη απογοήτευση κάποιων συναδέλφων της… Μάλιστα, λένε ότι της έδωσε και συγχαρητήρια για την κάθοδό της στις βουλευτικές εκλογές, ενώ για τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις, ούτε  κουβέντα… Και βεβαίως, παραμένει πάντα Προεδρίνα των Παιδικών Σταθμών, κόντρα στη φημολογία που την ήθελε εκτός του Νομικού Προσώπου! Γάτος ο Κυριάκος!
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012 

Βρέθηκαν 230.000 Έλληνες που πήγαν και ψήφισαν τον Μπένυ! Τους συμπαρίσταμαι πλήρως! Δεν κόβεται εύκολα το …χούι!!! Πώς να ξυπνήσει κανείς μέσα σε μια διετία, μετά από 30 χρόνια σοσιαλιστικής «παραμύθας» και …βολέματος;
Διαβάστε περισσότερα...     
      


Είσοδος Εγγραφή
Copyright 2010 by G-magazine