Untitled Document
Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018

  Αναζήτηση
     Aγανακτισμένος Σελίδες  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...  
Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012 

Κατέγραψα συνάντηση Μαγκανάρη-Ρωμανού-Μαρκόπουλου-Σιδερή-Ζέρβα σε γειτονικό Δήμο… Αν κάποιος μου ζητούσε να την περιγράψω, θα έλεγα ότι ήταν «διερευνητική των προθέσεων». Θα δείξει τι μπορεί να βγάλει, εάν μπορεί να βγάλει κάτι τελικά…
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012 

Πρόβλημα στα ηλεκτρικά του Καμινιού… Την γλίτωσε από τα βεγγαλικά των εγκαινίων και θα πάει από βραχυκύκλωμα, είπαν στο Δημοτικό Συμβούλιο! Φωτιά στα μπατζάκια σας, κύριοι της Διοίκησης και ειδικά της Τεχνικής Υπηρεσίας! Τελικά, έχουν μπει οι τζίφρες για την παραλαβή του έργου ή όχι; Γιατί δεν δόθηκε απάντηση στο λογικότατο ερώτημα του Παπαδοκωστόπουλου; Μήπως πρέπει να σας το στείλουμε εγγράφως κι αυτό;
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012 

Σήμερα είδα τη Δημοτική Αστυνομία  να μοιράζει κλήσεις στα παρανόμως σταθμευμένα επί της Βεΐκου και απόρησα… Μέσα στην κρίση, με τα καταστήματα να κυνηγάνε τους πελάτες με το δίκαννο, βγήκαν οι δημοτικοί αστυνόμοι να διώξουν τα διπλοπαρκαρισμένα στην κεντρική λεωφόρο, τα οποία ούτε τόσα πολλά ήταν, ούτε ενοχλούσαν την κυκλοφορία, που ούτως ή άλλως είναι περιορισμένη τους τελευταίους μήνες λόγω κρίσης… Βεβαίως, ουδεμία ευθύνη φέρουν οι δημοτικοί αστυνόμοι που απλώς ακολουθούν εντολές και κάνουν τη δουλειά τους. Η Διοίκηση του Δήμου Γαλατσίου δεν καταλαβαίνει ότι με κάτι τέτοια δεν βοηθάει τον εμπορικό κόσμο της περιοχής;
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012 

Μετά από τα ερωτήματα που θέσαμε για την προκήρυξη θέσεων εργασίας του ΚΕΑΕΠ και τις «παραλείψεις» του Δήμου Γαλατσίου, σήμερα έγινε διόρθωση στην ιστοσελίδα του Δήμου Γαλατσίου και η ανακοίνωση απέκτησε τον ηχηρό τίτλο: «Ολοκληρώνεται σήμερα 23 Ιουλίου η κατάθεση αιτήσεων για το ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΚΕ.Α.ΕΠ.». Όμως, «πιάστηκαν» στα πράσα από τo ίδιο τους το λάθος.
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012 

Για το Φεστιβάλ Γαλατσίου προέβησαν σε καταγγελίες οι τρεις δημοτικές παρατάξεις της Αντιπολίτευσης, στο Καμίνι τους το …πήγε ο Δήμαρχος, που είπε ότι πρέπει να τους ενώσει …«ψυχή τε και σώματι»! Ή δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται, ή κάνει πως δεν καταλαβαίνει για να αποπροσανατολίσει την κατάσταση, ή απλώς θέλει να μας σπάσει τα νεύρα! Α ρε, …Επίτροπος που του χρειάζεται!
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012 

Θορυβημένοι είναι πολλοί αιτούντες για πρόσληψη στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του Δήμου Γαλατσίου μέσω της ΜΚΟ Αλέξανδρος ΦΟΚΜΕΕ. Ακούγονται πολλά για λίστες προσληφθέντων–κολλητών που έχουν ετοιμαστεί από καιρό, για υποσχέσεις 3 συγκεκριμένων δημοτικών συμβούλων σε ψηφοφόρους τους ότι «είστε σίγουρα μέσα, ό,τι και να γίνει» κ.α. Προσωπικά, θεωρώ ότι η υπεύθυνη ΜΚΟ θα φροντίσει να τηρήσει απόλυτα τη νομιμότητα και τη διαφάνεια στη μοριοδότηση των υποψήφιων, για να διασφαλίσει την ομαλή συνέχιση του Προγράμματος και κυρίως τη χρηματοδότηση!
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012 

Έκτακτη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών σήμερα στο Γαλάτσι! Όχι δεν θα έρθουν εδώ να συσκεφθούν οι Σαμαροβενιζελοκουβέληδες, αλλά ο Δήμαρχος Τσίρος κάλεσε άρον άρον (σταύρωσον αυτόν) τους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων για τα θέματα-βουνό που έχουν προκύψει με τη Δασική Υπηρεσία, η οποία έχει αγριέψει κι ετοιμάζεται να ξηλώσει το παράνομο γκαράζ του Δήμου Γαλατσίου στη δασική περιοχή! Πάει το χάνουμε το γκαράζ, πατριώτες!
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012 

Τι ωραία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γαλατσίου ήταν η χθεσινή… Τα είχε όλα! Και μαγκιές, και εξυπνάδες, και τσιρίδες, και σουβλάκια, και γέλια, και …παραφωνίες! Διασκέδασα αφάνταστα… Σας το έχω πει, φίλες και φίλοι, από το να κάθεστε σπίτι, να φυσάτε και να ξεφυσάτε πάνω από το εκκαθαριστικό και τους λογαριασμούς, και να βλέπετε την Τρέμη και τον Πρετεντέρη να σας κουνάνε το δάκτυλο για να πληρώσετε, πάρτε καφεδάκι στο χέρι για το ξεκίνημα και σάντουϊτς και μπυρίτσα για αργότερα, και ελάτε στο Δημαρχείο Γαλατσίου! Η παράσταση είναι δωρεάν και σε αίθουσα κλιματιζόμενη, με απρόοπτο σενάριο και ευρηματικούς διαλόγους!
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012 

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ευτυχής αισθάνομαι με το νέο πολιτικό τουρλομπούκι που θα συγκυβερνήσει την Μπανανία που λέγεται Ελλάδα! Ξέρετε τι γέλιο έχω να ρίξω τους μήνες που ακολουθούν;;; Μπορεί να μην έχουμε ευρώ στην τσέπη, μπριζολάκι στο πιάτο μας και ελπίδα στην καρδιά, αλλά θα γελάμε με τα προδιαγεγραμμένα χάλια τους… Και το γέλιο είναι υγεία! Διότι πλέον μόνο σ’ αυτό μπορούμε να ελπίζουμε για να έχουμε την υγειά μας!!! Ας είναι καλά ο αλησμόνητος πρώην υπουργός Λοβέρδος που φρόντισε γι’ αυτό (για να μην ξεχνιόμαστε)!!!
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012 

Κανονίστε τι θα πάτε να ψηφίσετε την Κυριακή… Προσέξτε καλά, κακομοίρες και κακομοίρηδες, σε ποιο κόμμα θα δώσετε την ψήφο σας, γιατί μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, έρχονται  εκ νέου χαράτσια, περικοπές, φοροεπιδρομές και άλλα «ευγενή»… Όπως καταλαβαίνετε, μέχρι να έρθει η πολυπόθητη ανάπτυξη και το άνοιγμα της αγοράς μέσω επενδύσεων, ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

 

Διαβάστε περισσότερα...     
      

Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2012 

Καλό μήνα, καλή εβδομάδα και καλά μυαλά!!! Ευτυχώς που κυκλοφόρησε το εφημεριδάκι του Δήμου Γαλατσίου και πήραμε μια ανάσα ελπίδας σ’ αυτήν την μαυρίλα… Επιτέλους, βρήκα τη λύση για να λύσω μια βασική και κατεπείγουσα ανάγκη της κθημερινότητας: πώς ν’ απαλλαγώ από τους μαύρους κύκλους κάτω απ’ τα μάτια με ενέσιμο εμφύτευμα! Διότι μέσα σε όλη την ενημέρωση για τις ανούσιες  στην πλειοψηφία δράσεις του Δήμου, υπάρχει και σχετικό «ξεκάρφωτο» άρθρο στη σελίδα 6, που είναι αφιερωμένη στην Υγεία!!! Μην απορείτε, ο καλός μας Δημαρχούλης φροντίζει και για την αισθητική μας αποκατάσταση!!!
Διαβάστε περισσότερα...     
      

Τρίτη, 29 Μαΐου 2012 

Ξέρεις τι σημαίνει εν μέσω κατάρρευσης των πάντων, εσύ να κτίζεις βίλα στην Εκάλη; Και γιατί όχι; Μετά από 6 χρόνια ενασχόλησης με τα κοινά, δεν δικαιούσαι να κτίσεις μια βιλίτσα; Και μετά σου λένε γιατί το ΣΔΟΕ έχει αρχίσει να ψάχνει τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης; Προφανώς, υπάρχει …ζουμί!!!
Διαβάστε περισσότερα...     
      


Είσοδος Εγγραφή
Copyright 2010 by G-magazine