14 Σεπτεμβρίου 2016

Επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η χθεσινή…  Μαρκόπουλος-Μανιάτης σημειώσατε Χ… Έκοψε και έραψε η γλώσσα και των δυο με αφορμή το δελτίο τύπου του Δημάρχου για τη μελέτη του Άλσους, το οποίο ανέφερε ότι η Διοίκηση Τσίρου θα την πλήρωνε πανάκριβα, ενώ η Διοίκηση Μαρκόπουλου ψώνισε τζάμπα πράγμα!

Άρχισαν τα υπονοούμενα από ορισμένους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περί λαμογιών, οπότε ο Μανιάτης ως ένας από τους πιο διαφανείς και έντιμους δημοτικούς συμβούλους που έχουν περάσει από τον Δήμο, έγινε πυρ και μανία…  Άρχισαν οι λεκτικοί διαξιφισμοί, ο έλεγχος χάθηκε και η παράταξη της μείζονος αποχώρησε από τη συνεδρίαση ως ένδειξη διαμαρτυρίας για προσβλητικό χαρακτηρισμό του Δημάρχου.

Πολύ το ευχαριστήθηκα! Καιρό είχαν ν’ ανάψουν τα αίματα! Να το  ξανακάνετε παιδιά, να ζωντανέψουν λίγο οι συνεδριάσεις, γιατί μέχρι και οι γνωστοί θαμώνες των συνεδριάσεων δεν έρχονται πλέον…  Βαρέθηκαν!

Χαλαρή την είδα την Προεδρίνα Μπακάλου μετά τη γέννα…  Επέτρεψε στον Μαγκανάρη να μιλήσει για 25 ολόκληρα λεπτά, χωρίς διακοπή! Απόρησε ο χριστιανός! Δύσκολος χειμώνας μας περιμένει! Άμα καταλάβει ο Βουρδουμπάς ότι η Ισιδώρα χαλάρωσε, θα φέρνει να μας διαβάζει μέχρι και «ριζοσπάστη»!

Στο πειθαρχικό της Ν.Δ. είπε ότι θα στείλει ο Χαραλαμπίδης, τον Δήμαρχο και τον Μανιάτη, γιατί τσακώνονται μεταξύ τους! Μην δει «ερωτικό» πολιτικό καβγαδάκι, αμέσως να παρέμβει!

Έψαχνε να βρει Συριζαίο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Μαγκανάρης (Γαλάτσι Νέα Αρχή) για να κοντραριστεί για κυβερνητική πολιτική στα θέματα παιδείας, και τελικά τον είχε δίπλα του. Ο Κιούπης ντε!!! Είναι ο μόνος που διαπίστωσε την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων! Είδατε τι παθαίνει κανείς άμα βλέπει φανατικά ΕΡΤ!

Ο Μαγκανάρης έχει πάθει εθισμό!!! Πηγαίνει λέει και παρακολουθεί συνεδριάσεις δημοτικών συμβουλίων άλλων δήμων και κάνει συγκρίσεις με του δήμου Γαλατσίου! Τι να πω κι εγώ; … Όπως την βρίσκει ο καθένας! Εδώ ο Χαραλαμπίδης (Λαϊκή Συσπείρωση) θέλει διεκδικήσεις ελεύθερων χώρων και συγκρούσεις με την αστυνομία, φορώντας κοντά παντελονάκια, όπως έκανε στα νιάτα του!

Ο Χαραλαμπίδης είπε κάτι χθες που ακόμη το επεξεργάζεται ο εγκέφαλος ορισμένων. Με αφορμή την επιστολή του Συλλόγου του Λόφου του Αγίου Σπυρίδωνα για προστασία και αξιοποίηση του ελεύθερου χώρου είπε ότι αν οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι αισθάνονται το βάρος να είναι κανείς δημοτικός σύμβουλος, πρέπει άμεσα να πάνε στην Τεχνική Υπηρεσία να ρωτήσουν για το θέμα και να ψάξουν για λύση. Κύριε Γρηγόρη μας, τι θέλετε τώρα;;; Να τους ξεσηκώσετε και να πάνε να ενοχλούν την Τεχνική Υπηρεσία για τέτοια θέματα;;; Εδώ ο Δήμαρχος και δεν τολμάει να …ενοχλήσει, που λέει ο λόγος!

Θέμα έθεσαν παρατάξεις της αντιπολίτευσης γιατί οι υπεύθυνοι των υπηρεσιών του Δήμου δεν παρίστανται  στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου να δίνουν απαντήσεις;;; Ο Τσίρος, που βαριόταν τα πολλά πολλά,  τους είχε στη σειρά και απαντούσαν μόνο αυτοί…. Ο νυν Δήμαρχος είναι διαβαστερός, λαλίστατος και συγκεντρωτικός. Απαντάει σε όλα χωρίς βοήθεια. Γνωρίζει από τι ώρα περνάει το απορριμματοφόρο να μαζέψει τον πρώτο κάδο δεξιά, στο δεύτερο στενό αριστερά της Γαλατσίου, μέχρι τι ώρα φτερνίστηκε ο κλητήρας στο θυρωρείο του δημαρχείου…

Πάντως, καλό είναι ο Δήμαρχος να μελετήσει και να μας ενημερώσει και για όλα τα άλλα ΜΕΓΑΛΑ έργα που έγιναν από την προηγούμενη Διοίκηση και όχι μόνο για τη μελέτη του Άλσους! Έχουμε απορίες και ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ερωτήματα! Απορώ πώς του έχουν ξεφύγει με τόσες ώρες διάβασμα;;;


Καταχωρήθηκε στις Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016