Untitled Document
Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018

  Αναζήτηση
Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γαλατσίου είχαμε την Παρασκευή. Το ρεζουμέ ήταν το εξής: Πλην ενός τμήματος που θα γυριστεί το X-FACTOR, το ΤΑΙΠΕΔ μας παραχωρεί το ΠΑΛΑΙ για 6 μήνες. Ο Δήμαρχος το σκέφτεται πονηρά. Να μπει ο Δήμος μέσα, να μπουν οι σύλλογοι, να το γνωρίσουν οι πολίτες, να δυναμώσει το Κίνημα διεκδίκησης κι ας έρθουν μετά να μας βγάλουν!

Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης αρνούνται σύσσωμα την πρόταση αυτή, γιατί θεωρούν ότι είναι αντίθετη στις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και θεωρούν ότι ανοίγει η κερκόπορτα για τα ιδιωτικά συμφέροντα.

Απόφαση δεν ελήφθη. Μια επιστολή θα φύγει με παραλήπτη το ΤΑΙΠΕΔ, όπου ο Δήμος θα ζητάει όλο τον χώρο, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων για το δημόσιο αθλητικό χαρακτήρα του Παλαί.

Προσωπικά έχω να σας ενημερώσω για τα εξής σημαντικά:

1.    Ο Μαρκόπουλος θέλει πάση θυσία να βάλει πόδι και να «τρουπώσει» στο ΠΑΛΑΙ και μετά  να μην το κουνάει (το πόδι)! Οι δημοτικές παρατάξεις φοβούνται ότι το ΤΑΙΠΕΔ θα τον «ξετρουπώσει» και θα του …κόψει το πόδι, μετά τους 6 μήνες!

2.    Επιτέλους, θα αποκτήσουμε λίγο γκλαμουριά στο Γαλάτσι. Με το X-FACTOR στο Παλαί, θα γίνουμε κομμάτι της εγχώριας show biz!

3.    Το Κίνημα Πολιτών κατάφερε να κρατήσει τον πρώην δήμαρχο Τσίρο στο δρόμο της αρετής σχετικά με το Παλαί… (Μωρές, ας όψεται η κρίση που έπιασε το 2010 και θα σου ‘λεγα εγώ, αν κρατιόταν ο Κυριάκος!)

4.    Ο Δερεδίνης με τον  Μαγκανάρη «αγαπιούνται» τρελά… «Πλακώθηκαν» γιατί ο πρώτος κατηγόρησε τον δεύτερο ότι ψήφισε επί Παπαδιονυσίου, να δοθεί ο χώρος για να κτιστεί το Ολυμπιακό Γυμναστήριο.

5.    Ο Μανιάτης ήταν συμμαθητής με τον Παναγιώτου και καθόντουσαν στο ίδιο θρανίο. Ποιος, άραγε, αντέγραφε, από ποιον;

6.    Ο Μπούρας έχει παχύνει τελευταίως και έσπασε το κάθισμά του. Κάποιοι μίλησαν για δολιοφθορά. Τον βλέπουν «συντηρητικό και ειρηνικό» (κατά δήλωσή του) και του πριονίζουν την καρέκλα!

7.    Ο Μανιάτης έστειλε μήνυμα με πολλούς αποδέκτες. Είπε ότι είναι και στρατιώτης και στρατηγός στην παράταξή του! Λέτε να τον δούμε και αρχιστράτηγο σε 2-3 χρόνια;;;

8.    Ο Σκληράκης άναψε φωτιές με την πρόταση να διερευνήσουν νομικά εάν μπορεί ο Δήμος να μπλοκάρει τη σύμβαση του ΤΑΙΠΕΔ με τον ΣΚΑΪ για το γύρισμα του X-FACTOR. Του Δημάρχου λίγο έλειψε να του σταθεί στο λαιμό το γλυκό που κέρασε ο Μπούρας για τη γιορτή του. Τον χτύπαγε η Προεδρίνα Ισιδώρα στην πλάτη και του φώναζε: «ο χριστούλης, ο χριστούλης!!!»

9.    Ο Κιούπης έχει συγγραφικό ταλέντο και ποιητικό οίστρο. Του το αναγνώρισε ο Δήμαρχος, που είναι και φειδωλός στα …παινέματα!

10.    Το τοπικό ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον αγώνα του Δήμου και της κοινωνίας για το ΠΑΛΑΙ, κόντρα στην κυβερνητική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ που προωθεί την εμπορευματοποίηση-ιδιωτικοποίηση. Είναι τρελοί αυτοί οι Γαλάτες!

11.    Εντοπίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο δημότης άνεργος και φτωχός, που φώναζε ότι είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ. Να προστατευθεί άμεσα ως «είδος προς εξαφάνιση».

12.    Ο Δήμαρχος Γαλατσίου δεν εμπιστεύεται το ΤΑΙΠΕΔ. Όπως και κανείς άλλος!

13.    Δύο πράγματα συμβαίνουν: ή η Αντιπρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ (Τσιτσογιαννοπούλου) μοιάζει στη Σκλεναρίκοβα ή τους κέρασε αφέψημα βαλεριάνας! Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς ότι στη συνάντηση που έγινε στο ΤΑΙΠΕΔ, Γκότσης και Παναγιώτου δεν άρθρωσαν λέξη παρά την εναντίωσή τους στα όσα ειπώθηκαν εκεί; Μεταξύ μας, μάλλον περί Σκλεναρίκοβας πρόκειται και τους έκοψε τη λαλιά!

14.    Πάνω που χάρηκε ο Παπαδοκωστόπουλος που σπάσανε το λουκέτο του Παλαί και κάνανε μια κατάληψη της προκοπής την προηγούμενη Πέμπτη, οι παλιοφλώροι του την «έσπασαν»! Όχι μόνο η κατάληψη έληξε λίγες ώρες μετά, αλλά πήραμε και το πράσινο φως από το ΤΑΙΠΕΔ να μπαινοβγαίνουμε ελεύθερα.

15.    Η Περιφέρεια ετοιμάζει μεγάλη συναυλία στο Παλαί στις 15 Φεβρουαρίου. Ακούγεται ότι θα γίνει σε συνεργασία με τoν ΣΚΑΪ και το σκηνικό θα είναι αλά X-FACTOR. Πού βρίσκεται το παράξενο; Κυβέρνηση της αριστεράς έχουμε, και μπορούν να τα ταιριάζουνε όλα… Εδώ ταιριάξανε κοτζαμάν μνημονιάρα με το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος… Στο Παλαί θα κωλώσουν;

Καταχωρήθηκε στις Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016  
Επιστροφή     

Είσοδος Εγγραφή
Copyright 2010 by G-magazine