Untitled Document
Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018

  Αναζήτηση
9 Οκτωβρίου 2015

Είμαι βαθύτατα συγκινημένος διότι το ΠΑΛΑΙ μετά από αρκετά έτη ερημίας και σκοταδιού άνοιξε τις πύλες του για το …κοινό! Όχι βέβαια για κάποιο φιλοθεάμον κοινό, αλλά για τους πρόσφυγες, που βρήκαν πρόσκαιρα στέγη και περίθαλψη. Ας είναι...

Στο πλευρό τους από την πρώτη στιγμή, όλες οι υπηρεσίες του Δήμου, όπως επιβάλλει ο ανθρωπισμός και η ελληνική φιλοξενία, αλλά ο Δήμαρχος Γαλατσίου βαθειά προβληματισμένος με την όλη κατάσταση… Και ο κόσμος στην πόλη διχασμένος… Η ανθρώπινη πλευρά κατανοεί το δράμα και την ανάγκη από τη μια και βοηθάει σε υλικό επίπεδο, αλλά υπάρχει και μια άλλη πλευρά που αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει κίνδυνος απαξίωσης του αθλητικού χώρου, γκετοποίησης,  κ.λπ.

 

Και για όσους διαδίδουν ότι ο Δήμος παραχώρησε το ΠΑΛΑΙ στους πρόσφυγες για να πλήξουν τη Δημοτική Αρχή, ενημερωτικά αναφέρω ότι το ολυμπιακό ακίνητο ανήκει στο ΤΑΙΠΕΔ! Και τα παιδάκια του Δημοτικού το γνωρίζουν!!!

 

Ωραίος ο Μαρκόπουλος στις τηλεοπτικές εμφανίσεις με αφορμή τους πρόσφυγες στο ΠΑΛΑΙ… Σεμνός, λιτός, ανθρώπινος, χαμηλών τόνων, αγγίζει την καρδιά του προβλήματος και έμαθα ότι κάποιος Υπουργός εξετίμησε ιδιαίτερα τη στάση και το λόγο του…

 

Έκανε συνάθροιση ο πρώην (βλέπε Τσίρος) σε καφετέρια του Άλσους… Τι να σου κάνει κι αυτός; Πίνει κανένα καφέ να θυμάται τα περασμένα μεγαλεία! Σαν ξεπουπουλιασμένος κόκορας είναι ο έρμος! Οι μισοί απ’ αυτούς που μαζεύτηκαν, του σέρνουν τα εξ αμάξης από πίσω για το «χάλι» της τελευταίας 4ετίας τους και οι άλλοι μισοί παίζουν σε πολλά …ταμπλό και κάνουν παιχνίδι για πάρτη τους!

 

Για μένα η παράταξη Τσίρου δεν θα υφίσταται στις επόμενες δημοτικές εκλογές μετά από 4 χρόνια, διότι ουδείς νέος υποψήφιος θα θελήσει να χρεωθεί τα κακώς κείμενα της Τσιρίκειας διοίκησης, που δεν είναι και λίγα… Να μου το θυμηθείτε!

 

Να μην ξεχνάτε, επίσης, ότι οι δύο δυνατοί της παράταξης του τέως Δημάρχου  (Μανιάτης και Μπούρας), οι οποίοι υπήρχαν προ παράταξης Τσίρου, θα καθορίσουν με τη στάση τους τις μελλοντικές εξελίξεις…  Και είναι αρκετά έμπειροι και …κολπαδόροι!!!

 

Και επί τη ευκαιρία, μην ακούτε τα «λογύδρια» του «γάτου» Αθανάσιου περί της ενότητας της παράταξης… Παίζει μπάλα παντού και είναι ο πιο ..ανοικτός στις μεταγραφές!!!

 

Μηνιαίες συναντήσεις με το σύνολο της παράταξης (εκλεγμένους και μη) κάνει ο Μαρκόπουλος, ο οποίος έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ο απόλυτος …άρχοντας της πόλης! Γιατί όχι, άλλωστε; Ποιον έχει να φοβηθεί;;; Έχει το πιο δυνατό προφίλ, που θα μπορούσε να έχει ένας Δήμαρχος σήμερα και έχει γίνει αποδεκτός, ακόμη και απ’ αυτούς που δεν τον ψήφισαν!

 

Μάλιστα, ουδόλως δείχνει να αγωνιά για το τι θα γίνει μετά από 4 χρόνια, καθώς ήδη υπάρχει μια μεγάλη λίστα αναμονής υποψηφίων, που δηλώνουν έτοιμοι να συμπαραταχθούν μαζί του και τους έχει στο …περίμενε!

 

Και να σας πω και κάτι άλλο: νομίζετε ότι οι Γαλατσιώτες έχουν καμιά ιδιαίτερη …καούρα για το τι θα γίνει 4 χρόνια μετά;;; Εδώ δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο!!! Όσοι, λοιπόν, ασχολούνται με το …παραγοντιλίκι, προσπαθώντας να δημιουργήσουν εντυπώσεις, προωθώντας κάποιους …ατάλαντους, ας κουλάρουν! Προς ώρας  και για τα επόμενα 4 χρόνια (τουλάχιστον), Δήμαρχο έχουμε! Άντε γεια!!!


Καταχωρήθηκε στις Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015  
Επιστροφή     

Είσοδος Εγγραφή
Copyright 2010 by G-magazine