Φορτώνει

wait a moment

G magazine > Η σύνταξη επιλέγει > Kαταγγελία του Κώστα Ζώμπου για την αύξηση των κρουσμάτων στο Γαλάτσι

Kαταγγελία του Κώστα Ζώμπου για την αύξηση των κρουσμάτων στο Γαλάτσι

10/01/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αρνητής των ΤΕΣΤ ο Δήμαρχος Γαλατσίου;

Ενημερωθήκαμε από δημοσιεύματα ότι ο αριθμός κρουσμάτων βρίσκεται στο “κόκκινο” στο Γαλάτσι, καθώς ο Δήμαρχος δεν μας ενημέρωσε ποτέ. Τη στιγμή που σε άλλους Δήμους της Αττικής, γίνονται δωρεάν τεστ στους Δημότες, ένας γαλατσιώτης πρέπει να πάει σε γειτονικό δήμο χωρίς πάντα να γίνεται δεκτός.

Ο Δήμος Γαλατσίου πήρε για τον covid 400.000€ και δεν τα αξιοποιεί. Παρά τις προσωπικές σχέσεις του Δημάρχου με τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ, κλιμάκια για rapid test δεν έρχονται στην πόλη μας.

Τα σχολεία ανοίγουν την Δευτέρα και οι Δήμοι κάνουν drive through rapid test σε εκπαιδευτικούς και βοηθητικό προσωπικό ενώ απολυμαίνουν τους σχολικούς χώρους. Στο Γαλάτσι τίποτα.

Στο Δημαρχείο υπάρχουν πολλαπλά κρούσματα και ο ίδιος επιμένει να υποστηρίζει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο Δήμαρχος Γαλατσίου είναι απών και δρα επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία.

Καλούμε ως αντιπολίτευση την Πολιτική Προστασία, τον ΕΟΔΥ και την Περιφέρεια, να επέμβουν και να καλύψουν όσο το δυνατόν ταχύτερα την αδιαφορία του Δημάρχου. Είναι θέμα Δημόσιας Υγείας!

 Για την παράταξη “Γαλάτσι. Ζούμε εδώ!”

 Κώστας Ζώμπος
Ασπασία Παναγιωτακοπούλου
Σοφία Λεπίδα-Ντάγλα
Γεωργία Κιτσίνη
Χριστίνα Μπούρα
Πέτρος Μαγκανάρης