Φορτώνει

wait a moment

G magazine > Νέα > Συνεχίζεται ο κύκλος επαφών με τοπικούς φορείς της δημοτικής κίνησης «Γαλάτσι ο τόπος μου»

Συνεχίζεται ο κύκλος επαφών με τοπικούς φορείς της δημοτικής κίνησης «Γαλάτσι ο τόπος μου»

Δελτίο Τύπου

 Συνάντηση με μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Πανοράματος είχε αντιπροσωπεία  της Δημοτικής κίνησης «Γαλάτσι ο τόπος μου» με υποψήφιο δήμαρχο το Σπύρο  Παναγιώτου.

Μέσα σε θερμό κλίμα έγινε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για τα ιδιαίτερα και χρόνια προβλήματα της περιοχής του Πανοράματος που αναπόφευκτα επεκτάθηκε σε όλα τα μεγάλα προβλήματα της πόλης.

Από την πλευρά μας αναπτύξαμε τις προτάσεις μας για το πρόβλημα των σχολείων, την ανάγκη ενός συνολικού σχεδίου παρεμβάσεων στις γειτονιές και στο κέντρο της πόλης μας και ανταλλάξαμε σκέψεις και προβληματισμούς για τους τρόπους που μπορούν να συμβάλλουν στη μεγαλύτερη συμμετοχή των πολιτών στη λήψη και τον έλεγχο των αποφάσεων σε όλα τα μεγάλα θέματα του Γαλατσίου.

Η συζήτηση μας κράτησε μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα αναδεικνύοντας και με αυτό τον τρόπο το ενδιαφέρον και τη σοβαρότητα των απόψεων που ανταλλάξαμε.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια  το Δ.Σ. και όλα τα μέλη του Συλλόγου Πανοράματος για το σημαντικό και ελπιδοφόρο έργο που προσφέρουν στην γειτονιά τους και σε ολόκληρη την πόλη μας.