Φορτώνει

wait a moment

G magazine > Η σύνταξη επιλέγει > Συνάντηση του υποψήφιου δημάρχου Κ. Ζώμπου με τους εργαζόμενους του Δήμου Γαλατσίου

Συνάντηση του υποψήφιου δημάρχου Κ. Ζώμπου με τους εργαζόμενους του Δήμου Γαλατσίου

Δελτίο τύπου                                                                                                                      21-11-2018

 

Ζώμπος προς εργαζόμενους του Δήμου Γαλατσίου: Προχωράμε με αξιοκρατία, αποτελεσματικότητα και σεβασμό.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου συναντήθηκε με το σωματείο εργαζομένων του Δήμου.

Με μία κίνηση με ιδιαίτερο συμβολισμό ξεκίνησε τις επαφές του ο υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου, Κώστας Ζώμπος, αφού συναντήθηκε με το σωματείο εργαζομένων του Δήμου Γαλατσίου.

Στην συνάντηση, ο κ. Ζώμπος τόνισε πως μόνο με ειλικρινή συνεργασία μεταξύ Διοίκησης και εργαζομένων ο Δήμος μπορεί να αντιμετωπίσει και να λύσει τα προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά αλλά και να σχεδιάσει με επιτυχία ένα σύγχρονο Γαλάτσι.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου συνομίλησε με τους εργαζομένους του Δήμου, άκουσε τα παράπονά τους και κατέγραψε τις προτάσεις τους, δεσμευόμενος πως όχι μόνο θα τις εντάξει στις άμεσες προτεραιότητές του, αλλά θα σταθεί δίπλα τους με γνώμονα την δικαιοσύνη και τη αξιοκρατία

Η δέσμευση αυτή επαναφέρει τα όσα είπε ο κ. Ζώμπος κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, όταν και τόνισε πως ορόσημο για αυτόν και τον συνδυασμό «Γαλάτσι. Ζούμε Εδώ», δεν είναι ο Μάιος του 2019, αλλά το 2023. Τότε, είχε πει θα θέλει να αντικρίζει συνεργάτες και πολίτες με πρόσωπα, όχι αποξενωμένα και απόμακρα αλλά οικεία και ζεστά».

Κλείνοντας την συνάντηση ο κ. Ζώμπος τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και όλος ο συνδυασμός δεσμεύεται να εξετάσει τα ζητήματα που έθεσε το σωματείο εργαζομένων του Δήμου Γαλατσίου, λέγοντας χαρακτηριστικά «θα είμαστε δίπλα σας, πριν και κυρίως μετά τις εκλογές με χαμόγελο και ευγένεια».

Κώστας Ζώμπος
Οικονομολόγος MSc
Υποψήφιος Δήμαρχος Γαλατσίου