Φορτώνει

wait a moment

G magazine > Νέα > Συνάντηση του συνδυασμού «Γαλάτσι. Ζούμε Εδώ», με το Σύλλογο Πελοποννησίων Γαλατσίου

Συνάντηση του συνδυασμού «Γαλάτσι. Ζούμε Εδώ», με το Σύλλογο Πελοποννησίων Γαλατσίου

Δελτίο τύπου                                                                                                                      19-12-2018

Μιλήσαμε με τους Πελοποννήσιους

Συνάντηση του συνδυασμού «Γαλάτσι. Ζούμε Εδώ», με το Σύλλογο Πελοποννησίων Γαλατσίου.

Ο συνδυασμός «Γαλάτσι. Ζούμε Εδώ», με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο, Κώστα Ζώμπο συνεχίζει τις επαφές του με πολίτες και φορείς της πόλης. Μετά συνάντηση με τον Σύλλογο Επτανησίων Γαλατσίου, αυτήν την φορά ακολούθησε εποικοδομητική κουβέντα με τους Πελοποννησίους Γαλατσίου στη νέα και φιλόξενη αίθουσα του συλλόγου.

Ο Κώστας Ζώμπος και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι άκουσαν ως τις προτάσεις, τις ιδέες αλλά και τα παράπονα του Συλλόγου Πελοποννησίων. Ο πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αφού διατύπωσαν τις ιδέες τους για το Γαλάτσι, στάθηκαν και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως σύλλογος. «Υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης» είπαν παραθέτοντας το παράδειγμα των επιχορηγήσεων για το καλοκαιρινό και χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ του Δήμου. Όπως είπαν «υπάρχει σοβαρό θέμα με τις επιχορηγήσεις», αφού έχουν ενημερωθεί πως θα λάβουν το 2019 χρήματα που αντιστοιχούν στην φετινή αλλά και την επόμενη χρονιά και ακόμα περιμένουν! Την ίδια ώρα, συζήτησαν με τον κ. Ζώμπο για καθημερινά προβλήματα όπως ο χώρος στέγασης των εκδηλώσεων καθώς πολλές φορές έχουν επισημάνει στο παρελθόν την ακαταλληλότητα του χώρου του ΠΑΛΑΙ.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου από πλευράς του, τόνισε πως είναι ζωτικής σημασίας οι ανάγκες των φορέων της πόλης, είπε ότι όλα τα θέματα που συζήτησαν θα ληφθούν υπόψιν από τον συνδυασμό «Γαλάτσι. Ζούμε Εδώ» και δεσμεύθηκε πως οι συναντήσεις τους δεν σταματούν εδώ αφού σκοπεύει να έχει επαφή με τους φορείς της πόλης κυρίως μετά τον Μάιο του 2019.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν από τον Σύλλογο Πελοποννησίων Γαλατσίου, ο Πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Κατσούλας, ο Αντιπρόεδρος Ηλίας Ηλιόπουλος, ο ταμίας Γιώργος Μάλλιος, ο Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων σχέσεων Μάριος Αναγνωστόπουλος, τα μέλη του ΔΣ Νίκος Κανάκης και Γιώργος Γαιτανάρης, το μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής Βασίλης Αγγελόπουλος και το αναπληρωματικό μέλος Νίκος Κάτσαρης. Από τον συνδυασμό «Γαλάτσι. Ζούμε Εδώ», ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Ζώμπος και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Νάτου και  Έλενα Γλέζου.

Κώστας Ζώμπος
Οικονομολόγος MSc
Υποψήφιος Δήμαρχος Γαλατσίου

Τ: 697 21 27 002 / Ε: galatsi@zompos.gr / W: zompos.gr