Φορτώνει

wait a moment

G magazine > Η σύνταξη επιλέγει > Συζήτηση για το Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου

Συζήτηση για το Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου

Η Πρωτοβουλία Συζητήσεων Θεμάτων Αυτοδιοίκησης «ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ» ξεκινά μια σειρά συζητήσεων με θέματα που αφορούν την Αυτοδιοίκηση και το Γαλάτσι. Πρώτο θέμα το ΠΑΛΑΙ, που απασχολεί τα αθλητικά σωματεία και ολόκληρη την κοινωνία της πόλης μας.

 

 

Φίλες και Φίλοι
Το αποτέλεσμα των Δημοτικών εκλογών στο Γαλάτσι είναι γνωστό.
Η ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ,Η ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ με κάποιες προσθαφαιρέσεις στα πρόσωπα. Γνωστά είναι επίσης τα αίτια που προκάλεσαν αυτό το αποτέλεσμα και δεν χρειάζεται περαιτέρω Ανάλυση.
Με την ευκαιρία όμως της έναρξης της νέας Δημοτικής Περιόδου ,θέλουμε να ευχηθούμε στους εκλεγέντες Δημοτικούς Εκπροσώπους μας ,καλή επιτυχία για την καλύτερη συνεισφορά στην επίλυση των μεγάλων Προβλημάτων του Γαλατσίου, που δεν μπορούν να περιμένουν άλλο. Ζητούν να βγουν από τη ναφθαλίνη. Για να γίνει δε αυτό απαιτείται ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, πράγμα που δυστυχώς δεν φαίνεται στον Δημοτικό ορίζοντα. Μακάρι όμως να διαψευστούμε.
Μ’ αυτό το σκεπτικό – προσωπικά , παρ’ ότι είχα ως αρχική σκέψη . να μην ξανασχοληθώ με τα Δημοτικά, αναθεώρησα την σκέψη μου αυτή και μαζί με μια μικρή ομάδα πολιτών προχωρούμε σε μία Πρωτοβουλία Συζητήσεων Θεμάτων Αυτοδιοίκησης με την αναφορική ονομασία «ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ» και καλούμε όσους θέλουν να συμμετάσχουν στις Συζητήσεις αυτές, να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας,
Με την υπογράμμιση ,ότι η Δυναμική αυτής της Πρωτοβουλίας δεν μπορεί να προσδιοριστεί από τώρα. Αυτό θα το δείξει η ζωή σε βάθος χρόνου.
Τώρα το μόνο που γνωστοποιούμε, είναι η επιλογή ως πρώτου θέματος Συζήτησης ,το ΠΑΛΑΙ. Γιατί είναι ένα από τα μεγάλα Προβλήματα του Γαλατσίου και γιατί Αρχές του 2020 θα υπάρξουν νέες Διαπραγματεύσεις για την μελλοντική του τύχη.
Η Συζήτηση αυτή ,όπως αναφέρουμε στην αρχή, θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτώβρη 2019,ημέρα Κυριακή και ώρα 11:30 π.μ. στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου (Ιπποκράτους κ’ Αρχιμήδους 2)

Στην συζήτηση αυτή ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ
– Την Δημοτική Αρχή και τους εκπροσώπους των Δημοτικών Παρατάξεων
– Τους νυν και πρώην Δημοτικούς Συμβούλους
– Τους εκπροσώπους των Φορέων και τα μέλη αυτών
– Τους εκφραστές του τοπικού τύπου και φυσικά
– Τους ΠΟΛΙΤΕΣ
Θα θεωρήσουμε μεγάλη μας τιμή να πσρεβρεθούν, ελπίζοντας ότι θα ανταποκριθούν στη πρόσκλησή μας και θα Συμμετάσχουν στον Σχετικό Διάλογο .
Τους ευχαριστούμε προκαταβολικά

ΓΑΛΑΤΣΙ ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2019
Φιλικά
Ηλίας Ν. Μιμηγιάννης
Κιν:6981 243 101