Φορτώνει

wait a moment

G magazine > Διαπλεκόμενος > Πολιτικές τζιριτζάντζουλες

Πολιτικές τζιριτζάντζουλες

Το κενό του φευγιού του Μελισσουργού από το …μαντρί του Δημάρχου  ήρθε να αναπληρώσει ο ερχομός των Πρωτονοτάριου και Σκληράκη. Και επειδή ο Πρωτονοτάριος είναι παλιά καραβάνα και ο Σκληράκης μπαμπάτσικος, είναι βέβαιο ότι θα παίξουν γερή μπάλα για λογαριασμό του Δημάρχου!

Και παλιός δημοτικός σύμβουλος, με ευρεία απήχηση, ετοιμάζεται για το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου, όπως και όνομα βαρύ από γνωστή οικογένεια της πόλης…

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Π. Δαβίλας και αντιδήμαρχος καθαριότητας  της πρώτης διετίας της Δημοτικής Αρχής ανακοίνωσε ότι πάει στο συνδυασμό της μείζονος αντιπολίτευσης με επικεφαλής τον Κ. Ζώμπο.

Η  τράπουλα ανακατεύεται εκ νέου και έχουμε να δούμε ακόμη πολλές ανακατατάξεις και συμμαχίες…

Ο δημοτικός σύμβουλος Παπαδοκωστόπουλος (Ενότητα για την Ανατροπή) τόσα χρόνια στα δημοτικά έδρανα έχει βαρεθεί να βλέπει το θέατρο του παραλόγου κατά την προεκλογική περίοδο, με αφιονισμένους δημοτικούς σύμβουλους να βγάζουν αφρούς και να πέφτουν στα πατώματα! Μόλις βλέπει τέτοια κατά την ώρα των συνεδριάσεων, παίρνει μια σύγχυση και  βγαίνει στο διάδρομο.

Την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου έκανε ο Σπύρος Παναγιώτου (Ενότητα για την Ανατροπή). Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δήλωσε ότι «ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος» και ένιωσα όπως όταν ακούγεται ο κρότος για την εκκίνηση των αθλητών δρόμου…

Τι ήταν να πει ο Δήμαρχος σε συνέντευξή του στην τιβί ότι παρέλαβε ακατάλληλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Άλσους… Τα άκουσε για τα καλά, ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις λειτουργούσαν και πριν από αυτόν, και σπόντες για τον παλιό Πρόεδρο του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Εμμ. Πρωτονοτάριο που τώρα πήγε στο συνδυασμό του και τι να σας λέω τώρα; Θα τα ‘χουμε αυτά τώρα…. Η προεκλογική περίοδος φέρνει ένταση, μίση και πάθη! Μετά επανερχόμαστε στα συγκαλά μας!

Μια χαρά το πάει ο Δήμαρχος με την υπόθεση του ΠΑΛΑΙ. Και «τρούπωσε» και άμα κάτι δεν τον βολεύει, πετάει το μπαλάκι στην ΕΤΑΔ. Όπως έχουμε όλοι αντιληφθεί, υπάρχει ένα ευρύ πεδίο πολιτικών τζιριτζάντζουλων…  «Στιμμένη λεμονόκουπα» δεν θα μας πετάξουν όπως ακούστηκε στο δημοτικό συμβούλιο, γιατί δεν θέλουν τον Δήμο και την τοπική κοινωνία απέναντι να δυσχεράνει το έργο τους, όπως με την Κοινοπραξία Χαραγκιώνη… Απλά θα είναι μια επικερδής μπίζνα για όλους και με τον απαραίτητο κοινωνικό μανδύα της φιλοξενίας και δωρεάν παραχώρησης σε συλλόγους ομάδες, φορείς κλπ.

Υπεύθυνος πρασίνου και πάλι ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Αμοργιαννός. Προβλέπω ξανά να ποτίζει μέχρι και τις μολόχες! Έχει μια μανία με το πότισμα αυτό το παληκάρι…