Φορτώνει

wait a moment

G magazine > Η σύνταξη επιλέγει > Παραιτήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Γερμάνος Μελισσουργός

Παραιτήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Γερμάνος Μελισσουργός

Με επιστολή του προς το Δημοτικό Συμβούλιο Γαλατσίου, ο δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Γερμάνος Μελισσουργός ανακοίνωσε την παραίτησή του στη χθεσινή συνεδρίαση και ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος με την παράταξη του Δημάρχου.

Το σημείο της επιστολής που δημιουργεί ερωτηματικά και προβληματισμό είναι η αναφορά στην «ανάγκη για ριζικές αλλαγές παντού, σε παγιωμένες νοοτροπίες, τακτικές και μικροπολιτικές συμπεριφορές», δημιουργώντας την αίσθηση ότι και όλα τα παραπάνω συνέβαλαν στην απόφασή του να κλείσει τον κύκλο ενασχόλησής του με τα κοινά, προς το παρόν!

Ο Δήμαρχος Γ. Μαρκόπουλος μίλησε για δυσάρεστη μέρα για την παράταξή του και αναφέρθηκε με επαινετικά λόγια στον παραιτηθέντα δημοτικό σύμβουλο, χαρακτηρίζοντάς τον πολύτιμο συνεργάτη και καλό φίλο. Εξήρε την προσφορά του στην πόλη και την συμβολή του  στην υλοποίηση του τεχνικού έργου της Διοίκησης και την υπόθεση του ΠΑΛΑΙ. Aνέφερε ότι η παραίτηση γίνεται για επαγγελματικούς λόγους.

Στη θέση του κου Μελισσουργού θα αναλάβει ο Σπύρος Γριμπαβιώτης, στον οποίο ευχόμαστε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.

Ακολουθεί η επιστολή παραίτησης.

Πατήστε πάνω στη φωτο για να τη διαβάσετε