Φορτώνει

wait a moment

G magazine > Η σύνταξη επιλέγει > Με τον Σύλλογο Επτανησίων Γαλατσίου συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Ζώμπος

Με τον Σύλλογο Επτανησίων Γαλατσίου συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Ζώμπος

Δελτίο τύπου                                                                                                                      06-12-2018

Μιλήσαμε με τους Επτανήσιους

Συνάντηση του συνδυασμού «Γαλάτσι. Ζούμε Εδώ», με το Σύλλογο Επτανησίων Γαλατσίου.

Ακόμα μία νέα πρωτοβουλία ξεκίνησε ο συνδυασμός «Γαλάτσι. Ζούμε εδώ» προκειμένου να έρθει κοντά στους φορείς της πόλης και να καταγράψει τα ζητήματα που τους απασχολούν. Πολλά παράπονα, ελλείψεις αλλά και προτάσεις καταγράφηκαν κατά τη δίωρη περίπου συνάντηση.

Ο  υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Ζώμπος τόνισε πως σκοπός της συνάντησης δεν είναι να υποσχεθεί πως θα τα αλλάξει όλα, αλλά να καταγράψει όλα όσα συζητήθηκαν και μαζί με τους συνεργάτες του να δώσει λύσεις στα προβλήματα και κυρίως να προτείνει νέες ιδέες που θα ενισχύσουν το έργο όλων των φορέων  πολιτισμού της πόλης.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν από τον Σύλλογο Επτανησίων Γαλατσίου, οι Γιάννης Ζαβιτσάνος Πρόεδρος ΔΣ, Γαστεράτου Κατερίνα Ταμίας , Αυγουστίνος Κονδύλης Έφορος, Μπάμπουρα Άννα Αναπληρωτής Γραμματέας , Φλαμιάτου Σοφία υπεύθυνη Χορευτικού και αναπληρωτής ταμίας. Από τον συνδυασμό «Γαλάτσι. Ζούμε εδώ» ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Ζώμπος και οι υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι Γλυμή Φιλιώ, Καραμπέτσος Μάκης και Καρυτσιώτης Τάκης.

Κώστας Ζώμπος
Οικονομολόγος MSc
Υποψήφιος Δήμαρχος Γαλατσίου