Το Δήμο Γαλατσίου επισκέφτηκε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, συνοδευόμενος από το Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Στέλιο Κονταδάκη, την υφυπουργό Υγείας Ζωή Ράπτη, τους βουλευτές του Βορείου Τομέα Αθηνών Γιώργο Κουμουτσάκο και Δημήτρη Καιρίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Γιώργο Δημόπουλο, τον Οργανωτικό Γραμματέα Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων της ΝΔ Σπύρο Σταθούλη και τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Γαλατσίου Αλέξανδρο Παπαχρήστο.

Η επίσκεψη των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε από το Δημαρχείο όπου συνάντησαν τον Δήμαρχο Γαλατσίου και πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής Γιώργο Μαρκόπουλο, με τον οποίο συνομίλησαν για ζητήματα του Δήμου και τη συνεργασία μεταξύ του κράτους και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την αποτελεσματική επίλυσή τους.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στη δημιουργία έργων υποδομής που πρόκειται να πάρουν σάρκα και οστά μέσα στα επόμενα έτη και θα βελτιώσουν την εικόνα του Δήμου και την καθημερινότητα των πολιτών, ενώ ο Γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης τόνισε πως ο στόχος των επισκέψεων αυτών είναι να αναδειχθούν οι ανάγκες της κάθε τοπικής κοινωνίας και να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη μέριμνα για την επίλυση των προβλημάτων των πολιτών μέσα από μια διαρκή σχέση εμπιστοσύνης. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Κορρές και Κώστας Μπάστας αλλά και ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Κώστας Ζώμπος.

«Τα Ολυμπιακά Ακίνητα που βρίσκονταν για χρόνια παροπλισμένα, στεγάζουν υπηρεσίες που καθημερινά εξυπηρετούν  εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους. Η ψηφιοποίηση των διαδικασιών έχει διευκολύνει την καθημερινότητα πολιτών και εργαζομένων οι συνεχείς μειώσεις δεκάδων φόρων, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, δίνουν το στίγμα της μετάβασης σε μια νέα εποχή ανάπτυξης. Οι πολίτες ζητούν ασφάλεια και προοπτικές για το μέλλον και εμείς είμαστε εδώ για να καταγράψουμε τις ανάγκες τους. Θέλουμε να προβάλουμε τα μετρήσιμα αποτελέσματα του έργου της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη όχι παρουσιάζοντας δείκτες, αλλά δείχνοντας παραδείγματα στην καθημερινότητα και την κοινωνία των πολιτών».

Ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης δήλωσε: «Η ΝΔ είναι ένα κόμμα κοντά στην κοινωνία, με την κοινωνία, για την κοινωνία. Είναι χαρά για εμάς να βρισκόμαστε σήμερα σε ένα Δήμο που αποτελεί παράδειγμα για τους υπόλοιπους δήμους της Αττικής αλλά και της Ελλάδας».

Στην επίσκεψη στο Δήμο Γαλατσίου συμμετείχαν οι πολιτευτές του Βορείου Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Φώτης Καρύδας, Μαριάνθη Μήκα και Φένια Χατζηαθανασιάδου (Πρόεδρος κοινότητας Ψυχικού), ο πρόεδρος της Β1 ΔΕΕΠ Βορείου Τομέα Αθηνών Σπύρος Αβραμάκος, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής Βάσω Φιλιππάτου, Μάρθα Σαμαρά και Κωνσταντίνος Γιαννικόπουλος, ο Υπεύθυνος Οργανώσεων Αττικής ΟΝΝΕΔ Απόστολος Γούτας, ο Πρόεδρος της Β4 Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Μηνάς Χαμπαρτσουμιάν , η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Μάρθα Πουλή, ο Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου Παναγιώτης Μακροποδαράς και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ηρακλείου Κωνσταντίνος Μπεθάνης.