Φορτώνει

wait a moment

G magazine > Η σύνταξη επιλέγει > ΛΙΟΦΙΛΙΑ – Η νύκτα των 10000 μ.

ΛΙΟΦΙΛΙΑ – Η νύκτα των 10000 μ.

Ο σύλλογος ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ Αγίου Δημητρίου,σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΘΗΝΑΣ και την εταιρεία Συστημάτων Αλουμινίου ΛΙΟΦΑΓΟΣ,

Προκυρήσουν

το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018, στο Δημοτικό Στάδιο Γαλατσίου,τον αγώνα στίβου 10.000μ με την ονομασία «ΛΙΟΦΙΛΙΑ – Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ 10.000μ». Ο αγώνας  που διοργανώνεταιγια 7η συνεχή χρονιά φέτος τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Γαλατσίου.  Η διοργάνωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, δρομείς και θεατές μπορούν να προσφέρουν προϊόντα και είδη πρώτης ανάγκης συνεισφέροντας στην Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο & Παροχής Συσσιτίου του ΔήμουΓαλατσίου. Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.

Πρόγραμμα Αγώνα: Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε 6 σειρές ανάλογης δυναμικότητας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της διοργάνωσης έχει ως εξής:

16:00 Εκκίνηση 1ης σειράς

17:00  Εκκίνηση  2ης σειράς

17:50  Εκκίνηση  3ης σειράς

18:45  Εκκίνηση  4ης σειράς

19:35  Εκκίνηση  5ης σειράς

20:15  Εκκίνηση  6ης σειράς

21:00 Τελετή Λήξης-Απονομές Επάθλων

Οι δρομείς θα πρέπει να βρίσκονται τουλάχιστον 50΄ πριν την εκκίνηση της σειράς τους στην Γραμματεία του αγώνα για την παραλαβή των αριθμών τους.

Οι τελικές λίστες συμμετοχών, ανά σειρά εκκίνησης,θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018.

Προυποθέσεις Συμμετοχής: Ο καθορισμός των σειρών θα γίνει βάση της ατομικής επίδοσης των αθλητών. Ο συνολικός αριθμός των συμμετοχών είναι περιορισμένος και ως χρονικό όριο συμμετοχής καθορίζεται η επίδοση των 50:00 για τα 10.000μ.

Χρονομέτρηση αγώνα: Στον αγώνα θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και photofinishγια την καλύτερη καταγραφή των επιδόσεων των αθλητών. Δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μέχρι την συμπλήρωση του ανώτατου ορίου συμμετοχώνστην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://goo.gl/forms/nbh6Nfy7Yt6bMIma2

Την αξιοπιστία της διοργάνωσης και την εγκυρότητα των επιδόσεων θα εξασφαλίσει η παρουσία της Αγωνοδίκου Επιτροπής και κριτών του ΣΕΓΑΣ.

Βραβεύσεις: Θα απονεμηθούν έπαθλα στους τρείς πρώτους άνδρες και στις τρείς πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης. Επίσης σε όλους τους τερματίσαντες θα δοθούν αναμνηστικά της διοργάνωσης.

Ιατρική Κάλυψη: Θα υπάρξει πλήρης ιατρική κάλυψη με ιατρό καρδιολόγο και εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Βεβαίωση Ικανότητας: Στον αγώνα συμμετάσχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει  το 18ο έτος της ηλικίας τους. Οι αθλητές που ανήκουν σε σωματεία του ΣΕΓΑΣ θα πρέπει κατά την παραλαβή των αριθμών να προσκομίσουν το θεωρημένο από ιατρό δελτίο τους. Όλοι οι συμμετέχοντες, έχοντας υποβάλλει ηλεκτρονικά τη δήλωση συμμετοχής, αποδέχονται τα αναφερόμενα στη φόρμα εγγραφήςη οποία υπέχει θέσει Υπεύθυνης Δήλωσης σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 4 του Ν.1599/1986, ότι: «συμμετέχουν με απόλυτη προσωπική δική τους ευθύνη και έχουν προβεί στις απαραίτητες υγειονομικές εξετάσεις, κ.ο.κ.

Εmail επικοινωνίας: liofilia10000m@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/www.marathonclub.gr/?ref=bookmarks

https://www.youtube.com/watch?v=BbvAMl8FQB8&t=82s