Φορτώνει

wait a moment

G magazine > Η σύνταξη επιλέγει > Κτηματολογικό Γραφείο στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου

Κτηματολογικό Γραφείο στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου

Κτηματολογικό Γραφείο στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου για όσους έχουν ακίνητα στην επαρχία

Σε Γραφείο του Κτηματολογίου που θα λειτουργήσει έως το πρώτο 10ήμερο του Φεβρουαρίου στο χώρο των Ολυμπιακών Ακινήτων Γαλατσίου, θα μπορούν να δηλώσουν στο Κτηματολόγιο την περιουσία τους οι ιδιοκτήτες που διαθέτουν ακίνητα μακριά από τον τόπο διαμονής τους. Το γραφείο εξυπηρετεί τις Περιφέρειες Ηπείρου, Θεσσαλίας, Ιονίων Νήσων, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου, Βορείου και Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης.

Σε αυτόν τον χώρο πέρα από τις πληροφορίες που θα παρέχονται, οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να κάνουν όλες τις ενέργειες/ πράξεις που απαιτούνται για τη δήλωση της περιουσίας τους. Το γραφείο θα λειτουργήσει τουλάχιστον για έξι μήνες, ενώ αν δοθεί παράταση για τη συλλογή δηλώσεων, θα παραταθεί και η λειτουργία του στο Γαλάτσι.

Την ερχόμενη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου αρχίζει, σύμφωνα με τον έως τώρα σχεδιασμό του Κτηματολογίου, η συλλογή δηλώσεων σε Εύβοια, Αχαΐα και στις 28 Ιανουαρίου στην Ηλεία. Επιπλέον στις αρχές του επόμενου μήνα αναμένεται να αρχίσει και η υποβολή των δηλώσεων για την Περιφερειακή Ενότητα του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης. Η προθεσμία για τις δηλώσεις είναι τρεις μήνες για τους κατοίκους του εσωτερικού και έξι για τους κατοίκους εξωτερικού αλλά και το Δημόσιο.