Φορτώνει

wait a moment

G magazine > Η σύνταξη επιλέγει > Κοπή πίτας των εργαζομένων στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Γαλατσίου

Κοπή πίτας των εργαζομένων στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Γαλατσίου

Μια ωραία γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Γαλατσίου, διοργάνωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Μανώλης Πρωτονοτάριος, την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου.

Ο αρχιμανδρίτης Ιωακείμ της Αγίας Γλυκερίας ευλόγησε την πίτα και ευχήθηκε καλή χρονιά και να έχουν καλή συνεργασία, που είναι το σημαντικό για την υπηρεσία. Στην κοπή παρέστη ο Δήμαρχος Γ. Μαρκόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά στους εργαζόμενους και ανακοίνωσε ότι σύντομα η υπηρεσία θα έχει νέα γραφεία και καρέκλες, και μάλιστα χωρίς κόστος για τον Δήμο.

Τέσσερις τυχεροί εργαζόμενοι, που βρήκαν τα τυχερά φλουριά, κέρδισαν δώρα και η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερη ζεστή και εύθυμη με πειράγματα μεταξύ τους, καθώς πρόκειται για μια δεμένη υπηρεσία, που  λειτουργεί με ομαδικό πνεύμα και σύμπνοια σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες αρκετές φορές.

Ο κ. Πρωτονοτάριος μαζί με τις ευχές του για καλή και δημιουργική χρονιά, ευχαρίστησε θερμά τη Διευθύντρια κα Κατερίνα Αναγνωσταρά και όλους τους υπαλλήλους για τη συνεργασία και το σημαντικό έργο που επιτελούν.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος παιδείας Γιάννης Κορρές και οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Δερεδίνης, Χριστίνα Μπούρα, Πέτρος Μαγκανάρης.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο κ. Πρωτονοτάριος με προσωπική του φροντίδα, προσέφερε κεράσματα.