Φορτώνει

wait a moment

G magazine > Νέα > Καλοκαιρινές εκδηλώσεις του 9ου Δημοτικού

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις του 9ου Δημοτικού

Ένα μεγάλο ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ είπαν τα παιδιά του ΣΤ2 του 9ου Δημοτικού Σχολείου Γαλατσίου μέσα από τη θεατρική τους παράσταση «Ψάχνοντας την Ειρήνη», που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Ιουνίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου τους. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του τμήματος συνεργάστηκαν, σκηνοθέτησαν τους εαυτούς τους, δημιούργησαν χορογραφία και με την βοήθεια της δασκάλας τους κ. Μαριάννας Γκιώνη παρουσίασαν τα δικά τους μηνύματα για την αναγκαιότητα της παγκόσμιας ειρήνης, του αφοπλισμού και της διαπραγμάτευσης. Ο διευθυντής του σχολείου κ. Βασίλης Τζιαντζής επαίνεσε τα παιδιά για τις υποκριτικές ικανότητές τους αλλά και για το αποτέλεσμα της συλλογικής τους προσπάθειας που ήταν εξαιρετικό.

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου γίναμε συνεπιβάτες σ’ ένα εκπληκτικό θαλασσινό ταξίδι για Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη  απολαμβάνοντας μια υπέροχη βραδιά στο κατάμεστο από κόσμο θεατράκι του άλσους Βεΐκου.  Οι μικροί, κεφάτοι μαθητές του 9ου Δημοτικού παρουσίασαν ένα μοναδικό θέαμα, χορεύοντας νησιώτικους και κρητικούς χορούς που είχαν διδαχθεί σε όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων τίμησε την εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής κ. Αγγελική Μανωλά με αναμνηστική πλακέτα για την πολυετή προσφορά της στην διδασκαλία των παραδοσιακών χορών. Αξίζει να αναφερθεί ότι μαθητές, δάσκαλοι και γονείς, με θερμά χειροκροτήματα επιδοκίμασαν την εικαστικό κ. Άλκηστη Θεοδωράκη για την ουσιαστική συμβολή της στην επιτυχία όλων των εκδηλώσεων του σχολείου με τη δημιουργία των αξιοθαύμαστων σκηνικών της.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Μαρκόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Δερεδίνης και κ. Μπάστας και η  Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαλατσίου κ. Σοροβίκα.