Φορτώνει

wait a moment

G magazine > Η σύνταξη επιλέγει > Η υποψήφια βουλευτής Ζωή Ράπτη στο Γαλάτσι

Η υποψήφια βουλευτής Ζωή Ράπτη στο Γαλάτσι

Τo Γαλάτσι επισκέφτηκε η πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ψυχικού και υποψήφια βουλευτής Β’ Αθήνας Ζωή Ράπτη (Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας Κόμματος Ν.Δ. ).

Προσκεκλημένη του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Μανιάτη, με τον οποίο είχε άριστη συνεργασία κατά την περίοδο σύστασης του «Συνδέσμου Προστασίας για την Ανάπλασης των Τουρκοβουνίων» και διατηρεί φιλικούς και πολιτικούς δεσμούς, μίλησε σε γνωστό κεντρικό καφέ της πόλης μας, στις 24 Οκτωβρίου το απόγευμα. Πάνω από 50 άτομα έδωσαν τον «παρών» στην πρόσκληση του κου Μανιάτη και επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στην κα Ράπτη. Ο κ. Μανιάτης προλόγισε την κα Ράπτη, αναφερόμενος στο ήθος, στην εργατικότητα, τη συνέπεια και την προσφορά της στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η υποψήφια βουλευτής μίλησε για τη σημερινή κατάσταση της χώρας, την κυβερνητική πολιτική που έχει οδηγήσει στην ασφυξία των μισθωτών και των συνταξιούχων, τα λάθη στην οικονομική πολιτική των τελευταίων ετών, την ανεργία, αλλά και τα εθνικά μας θέματα με επίκεντρο το Μακεδονικό. Παρουσίασε τις θέσεις της Ν.Δ., συνομίλησε με τους παριστάμενους, αντάλλαξε απόψεις και απάντησε σε ερωτήσεις. Έγινε δέκτης των προβληματισμών του κόσμου, άκουσε προσεκτικά τις ανησυχίες και τις αγωνίες τους και έδωσε μια νότα αισιόδοξης προοπτικής για την πορεία της χώρας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.