Φορτώνει

wait a moment

G magazine > Η σύνταξη επιλέγει > Η Ομάδα Ρομποτικής του Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου βραβεύθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Η Ομάδα Ρομποτικής του Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου βραβεύθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος βράβευσε τους μαθητές που διακρίθηκαν στις μαθητικές Ολυμπιάδες κατά το έτος 2018. Μεταξύ των βραβευθέντων και η ομάδα του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου «Η Αγία Ειρήνη», που κατέλαβε την 4η θέση στην κατηγορία Open Γυμνασίου στην World Robot Olympiad 2018.

Η ομάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής του Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου με την ονομασία Autonomous robotic aquaponics, έκανε υπερήφανο όχι μόνο το Γαλάτσι, αλλά και τη χώρα μας το Νοέμβριο 2018, με τη συμμετοχή της στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής 2018 στο Chiang Mai της Ταϊλάνδης με την κατασκευή με θέμα «Αυτόματο Αυτόνομο Ρομποτικό Σύστημα Ενυδρειοπονίας με απομακρυσμένη Πρόσβαση».

Τα μέλη της ομάδας που διαγωνίστηκαν είναι οι Γαλατσιώτες: Νίκος Παντελίδης, Γιάννης Χατζηδιαμαντής, Βασίλης Ρουσόπουλος, Κυριακή Μπάκα, Στάθης Πουλακίδας και Σωτήρης Χήτας με τον εξαίρετο δάσκαλό τους Γιώργο Μαρκόπουλο και οι οποίοι στη μακρινή Ταϊλάνδη απέσπασαν την 4η θέση στην παγκόσμια κατάταξη ανάμεσα σε 63 χώρες.

rbthdr

Ο Σύλλογος Πανοράματος Γαλατσίου για ακόμη μια φορά εκφράζει την απέραντη ευγνωμοσύνη στην ομάδα, στον εκπαιδευτή και στους γονείς, που μετά από πολύμηνη προετοιμασία πέτυχαν αυτό που φάνταζε ακατόρθωτο, προβάλλοντας σε όλη την υφήλιο όχι μόνο την πόλη του Γαλατσίου, αλλά και την Ελλάδα.

rbthdr