Φορτώνει

wait a moment

G magazine > Νέα > Ζωντανή μετάδοση των δημοτικών συμβουλίων ζητά η παράταξη «Γαλάτσι.Ζούμε εδώ!»

Ζωντανή μετάδοση των δημοτικών συμβουλίων ζητά η παράταξη «Γαλάτσι.Ζούμε εδώ!»

22/01/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ζωντανή μετάδοση των Δημοτικών Συμβουλίων

Τα Δημοτικά Συμβούλια της πόλης μας πραγματοποιούνται μέσω τηλεδιάσκεψης λόγω των περιορισμών που προκύπτουν από την παρουσία του covid-19  από τις 11 Δεκεμβρίου έως και σήμερα. Οι νέες συνθήκες στερούν τη συμμετοχή του κόσμου με αποτέλεσμα να έχει χαθεί η πολύτιμη επαφή με την τοπική κοινωνία.

Η παράταξη “Γαλάτσι. Ζούμε εδώ!”, πιστή στο προεκλογικό της πρόγραμμα, ζήτησε με επιστολή της προς τον Δήμαρχο Γαλατσίου να παρέχεται στους κατοίκους η δυνατότητα παρακολούθησης των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Η ζωντανή μετάδοση των Δημοτικών Συμβουλίων θα αποκαταστήσει αυτή την επαφή των δημοτών, φορέων και ενδιαφερόμενων με το κέντρο αποφάσεων και θα συμβάλλει ώστε να ενημερώνονται με διαφάνεια οι δημότες σε πραγματικό χρόνο για τα τεκταινόμενα του Δήμου. Είναι μια αρκετά εύκολη διαδικασία άλλωστε καθώς έχουμε ήδη την υποδομή για τηλεδιασκέψεις. Οι απευθείας μεταδόσεις θα μπορούν να προβάλλονται μέσω Ίντερνετ με τη χρήση Η/Υ ή άλλης συσκευής smartphone/tablet.

Καλούμε την δημοτική αρχή να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να προβάλλονται οι συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου.

 

Για την παράταξη “Γαλάτσι. Ζούμε εδώ!”

 Κώστας Ζώμπος

Ασπασία Παναγιωτακοπούλου

Σοφία Λεπίδα-Ντάγλα

Γεωργία Κιτσίνη

Χριστίνα Μπούρα

Πέτρος Μαγκανάρης