Φορτώνει

wait a moment

G magazine > Η σύνταξη επιλέγει > Επίσκεψη του υποψήφιου δημάρχου Κώστα Ζώμπου στα Περιβόλια

Επίσκεψη του υποψήφιου δημάρχου Κώστα Ζώμπου στα Περιβόλια

Δελτίο τύπου                                                                                                                      27-11-2018

 

Η δράση «Εσείς είστε οι Πρωταγωνιστές» ξεκίνησε από τα Περιβόλια

Ο Κώστας Ζώμπος κατέγραψε τα παράπονα και τις προτάσεις των πολιτών για το Γαλάτσι.

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των Γαλατσιωτών στην πρώτη εξόρμηση του συνδυασμού «Γαλάτσι. Ζούμε Εδώ» και του υποψηφίου δημάρχου, Κώστα Ζώμπου, στους δρόμους της πόλης.

Ο συνδυασμός «Γαλάτσι. Ζούμε Εδώ», βρέθηκε στα Περιβόλια και συνομίλησε με κατοίκους που βρέθηκαν στην λαϊκή της γειτονιάς. Ο Κώστας Ζώμπος και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που έδωσαν το «παρών» μπήκαν σε καφενεία, καφετέριες και καταστήματα και συζήτησαν με τους Γαλατσιώτες.

Στην πρώτη ουσιαστικά δράση μετά την παρουσίαση του συνδυασμού «Γαλάτσι. Ζούμε Εδώ» ο υποψήφιος δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ακούσει τις ιδέες, το όραμα αλλά και τα παράπονα των κατοίκων του Γαλατσίου και να τους μεταφέρει το μήνυμα πως οι ίδιοι είναι οι πρωταγωνιστές στην διαμόρφωση της πόλης.

Με χαμόγελο και ευγένεια όλοι οι κάτοικοι της περιοχής «αγκάλιασαν» την πρωτοβουλία και συμπλήρωσαν το ερωτηματολόγιο που τους μοιράστηκε ώστε να καταθέσουν οι ίδιοι τις προτάσεις τους. Τα στοιχεία ήδη επεξεργάζονται και θα ληφθούν υπόψιν μαζί με τις απαντήσεις που θα δώσουν Γαλατσιώτες από άλλες περιοχές στο πλαίσιο της δράσης «Εσείς είστε οι Πρωταγωνιστές».

Η επικοινωνία με κάθε τρόπο όπως έχει πει και ο υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου, Κώστας Ζώμπος ξεκίνησε τώρα και δεν πρόκειται να σταματήσει μετά τις εκλογές, αφού σκοπός του συνδυασμού «Γαλάτσι. Ζούμε Εδώ» είναι σε τακτά, προγραμματισμένα διαστήματα να έρχεται σε επαφή με τους πολίτες και να καταγράφει τις ανάγκες και τα θέλω τους.

Κώστας Ζώμπος
Οικονομολόγος MSc
Υποψήφιος Δήμαρχος Γαλατσίου

T. 697 21 27 002 / E: galatsi@zompos.gr / W: zompos.gr