Φορτώνει

wait a moment

G magazine > Νέα > Βραβείο στον Δήμο Γαλατσίου στα Best City Awards 2018

Βραβείο στον Δήμο Γαλατσίου στα Best City Awards 2018

Μία σημαντική διάκριση, σε επίπεδο Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης πέτυχε ο Δήμος Γαλατσίου, στο πλαίσιο της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει η Δημοτική Αρχή από την αρχή της θητείας της, ακολουθώντας τις σύγχρονες επιταγές της τεχνολογικής εξέλιξης.
Το βράδυ της Πέμπτης 29 Νοεμβρίου στο Σεράφειο Κέντρο του Δήμου Αθηναίων απέσπασε το Bronze Βραβείο στα Best City Awards 2018 που διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά η Boussias Communications, υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ, για την εφαρμογή του web Σύστηματος Επιχειρηματικής Ευφυΐας.
Η υποψηφιότητα του Δήμου μας αφορούσε ένα νέο Σύστημα Επιχειρηματικής Ευφυΐας / Αποθήκης Δεδομένων, το οποίο αναπτύχθηκε με στόχο τον καλύτερο προγραμματισμό και ανάλυση της στρατηγικής του Οργανισμού για τη βιώσιμη ανάπτυξή του.
Το βραβείο παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Γαλατσίου, κ. Βασίλης Δερεδίνης συνοδευόμενος από την κα. Μαρία Μάρκου, εκπρόσωπο της εταιρίας ΈΓΚΡΙΤΙΟΣ Group.
Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν Δήμαρχοι από όλη τη χώρα, στελέχη τοπικής αυτοδιοίκησης, στελέχη Περιφερειών, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, σύμβουλοι και δημοσιογράφοι.
Ο Δήμος Γαλατσίου  επενδύει στην ψηφιακή καινοτομία και στον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό με μοναδικό σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.