Φορτώνει

wait a moment

G magazine > Η σύνταξη επιλέγει > Ανακοίνωση της παράταξης «Γαλάτσι ο τόπος μου» για το εκκλησάκι στο Άλσος

Ανακοίνωση της παράταξης «Γαλάτσι ο τόπος μου» για το εκκλησάκι στο Άλσος

Η αυθαιρεσία περισσεύει στην πόλη με την κάλυψη της πολεοδομίας.

Με προσωπική απόφαση του Δημάρχου Γ. Μαρκόπουλου τοποθετήθηκε παράνομη πλατφόρμα με μικρό εκκλησάκι στο Άλσος Βεϊκου. Ο ίδιος δηλώνει με θράσος ότι θα το νομιμοποιήσει, πέρα από κάθε νόμο που ισχύει για κάθε πολίτη αυτού του τόπου.

Μετά από καταγγελία στην πολεοδομία αυτή ήρθε για  αυτοψία στο Άλσος αλλά ο Δήμαρχος σαν τον τελευταίο καταπατητή, έχοντας εσωτερική πληροφόρηση, έδιωξε τους υπαλλήλους από την πύλη με αποτέλεσμα να μην γίνει η αυτοψία.

Μετά  από αυτό η πολεοδομία με έγγραφο της στις 1/04/2021 γνωστοποίησε στο Δήμο Γαλατσίου νέο καθορισμό αυτοψίας στις 22/04/2021. Μια μέρα πριν με τα από αίτημα του Δήμου Γαλατσίου μεταθέτει την αυτοψία για τις 26/05/2021.

Ποιος ο λόγος μιας τέτοιας μετάθεσης της αυτοψίας; Είναι δυνατόν οι υπάλληλοι που είναι υπεύθυνοι για την τήρηση των νόμων να δίνουν χρόνο στον παράνομο  να ολοκληρώσει το έργο  του.

Ποιοι τους καλύπτουν και ποιων εντολές εκτελούν κλείνοντας τα μάτια στις παρανομίες;

Την ίδια ώρα ο Δήμαρχος αποθέτει μπάζα στο πλάτωμα εμπρός από το παράνομο εκκλησάκι, από την εργολαβία που εκτελείται στα γήπεδα του τένις. Υπάρχει κάποιος υπεύθυνος να σταματήσει τις αυθαιρεσίες του Δημάρχου ή η αριστεία του επιτελικού κράτους κοιτάει αλλού;

Δημοτική Κίνηση
Γαλάτσι ο Τόπος μου
21 Απριλίου  2021