Φορτώνει

wait a moment

G magazine > Διαπλεκόμενος > Άρχισαν τα όργανα…

Άρχισαν τα όργανα…

Η «καυτή» είδηση είναι η χθεσινή παραίτηση Μελισσουργού. Πάει τον χάσαμε τον λεβέντη! Μαύρη πέτρα έριξε πίσω και άφησε και έδρανο, και στασίδι, και αντιδημαρχηλίκι. Κάτι «μπηχτές» για νοοτροπίες και μικροπολιτικές άφησε στην επιστολή του, αν και ο Δήμαρχος προσπάθησε να δώσει μια πιο light εκδοχή, λέγοντας ότι το φευγιό έγινε για επαγγελματικούς λόγους κλπ.

Η αλήθεια είναι ότι η παραίτηση του Γερμάνου αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό, διότι εκτός των άλλων  ποιος θα ανέβει τώρα στις κολώνες να αλλάξει τα λαμπάκια από τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά; Διότι ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος δεν ήταν για φρου φρου και αρώματα, αλλά έβγαινε στο δρόμο και προσέφερε προσωπική εργασία…

Βρήκε έδαφος ο Μαγκανάρης να «χτυπήσει» και να πετάξει σπόντες για διάλυση στη χθεσινή συνεδρίαση… Πρώτα ο Δαβίλας, μετά ο Μελισσουργός, να και η Λεπίδα που είναι εξαφανισμένη… Τι ήταν να μελετήσει το όνομα της Σοφίας!!! Τσουπ κατέφθασε και μάλιστα ανανεωμένη… Στα μαύρα με κόκκινο κολιέ, που μου θύμισε τις παλιές καλές εποχές… Όταν η Σοφία ετοιμάζεται για αλλαγές, ντύνεται χτυπητά… Βέβαια άδειασε και μια θέση αντιδημάρχου τώρα και μπορεί να την καλοβλέπει… Πάντως αν την δείτε τα Χριστούγεννα με ροζουλί πιτσιλωτό γουναρικό, να ξέρετε ότι αλλάζει συνδυασμό!

Η αλήθεια είναι ότι ακούγεται όνομα δημοτικού συμβούλου από παράταξη της αντιπολίτευσης για την ορφανή αντιδημαρχία, ο οποίος είναι «έτοιμος από καιρό» να προσχωρήσει στην παράταξη του Δημάρχου… Για να δούμε…

«Αγάπη μου» αποκάλεσε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Ζέρβα τον Δήμαρχο! Αυτοί οι ξαφνικοί «έρωτες» της Έλενας με προβληματίζουν… Και με τον πρώην Δήμαρχο έτσι στα ξαφνικά «αγαπήθηκε»!

Η Προεδρίνα Ισιδώρα παραπονέθηκε ότι δέχεται δημοτικό μπούλινγκ και κάτι για φάρμακα, που προσπαθεί να μην πάρει από τις φωνές που τσιρίζουν… Ένα δυο ντεπόνια πριν από τις συνεδριάσεις επιβάλλονται τις μέρες τούτες και από το νέο έτος μισό χάπι για την πίεση…

Μόνο οι Μανιάτης και Κιτσίνη της μείζονος αντιπολίτευσης διατηρούν τη νηφαλιότητά τους. Βλέπουν, ακούνε, σωπαίνουν! Ο Ιωάννης είναι σαν τον Βούδα… Αμίλητος, ατάραχος, σοφός! Η Γωγώ σαν την Πυθία δίνει αινιγματικές απαντήσεις! «Με ποιον συνδυασμό θα είσαι υποψήφια το 19;» την ρωτάς. «Ο άνεμος θα μας οδηγήσει» απαντά. Αυτοί οι δύο να μου το θυμάστε, θα μας κάνουν τα νεύρα τσατάλια μέχρι να αποφασίσουν!

Με τους Μαγκανάρη και Βουρδουμπά να διαξιφίζονται επί πολιτικών θεμάτων», νιώθω μια νοσταλγία για τον παλιό καλό καιρό, που οι δημοτικοί σύμβουλοι είχαν και ένα ιδεολογικό υπόβαθρο να επικαλούνται για τα πεπραγμένα και τις επιλογές τους.

Να ολοκληρωθεί με το καλό η νησίδα της Πρωτοπαπαδάκη να έρθει η Ρένα μας να κόψει την κορδέλα, διότι αν δεν την δω μία φορά το μήνα να εγκαινιάζει έργα στην πόλη παθαίνω στερητικό σύνδρομο… Θέλω Δούρου με κορδέλα και τρέλα!

Ιδιόκτητο βρεφονηπιακό σταθμό ίσα πάν’ από τη Βεΐκου ανακοίνωσε χθες ο Δήμαρχος. Αναμένουμε τις λεπτομέρειες.